Denne nyhetsartikkelen er mer enn ett år gammel og kan være utdatert. Gå til nyhetsoversikten.

125770

Jeg har igjen gleden av å invitere til innlevering av fotografier til Årboken for NSFF.  Det er en fornøyelse å se alle de flotte bildene fra medlemmene samlet mellom to permer. Årets bok for 2015 ble meget godt mottatt og vi vil følge opp både med tanke på kvalitet og omfang. Dessverre så er det ikke plass til alle bilder som leveres. Ikke mist motet fordi du ikke ble med i årets utgivelse, i år er det nye mennesker i juryen. Det er derfor ekstra viktig at du virkelig går til og finner fengende bilder fra ditt arkiv med bilder tatt i løpet av året, og jeg vet du har de. Jeg ber deg lese reglene for innlevering nøye, ønsker deg lykke til og gleder meg til resultat foreligger i bokform.

mvh
Bjørn Riise
leder NSFF

Her er reglene for innlevering til Årbok 2016