Denne nyhetsartikkelen er mer enn ett år gammel og kan være utdatert. Gå til nyhetsoversikten.

Oslo Kamera Klubb arrangerer Nasjonalt film- og fototreff og fasiliterer NSFFs landsmøte 2016. Datoene er 26. til 29. mai 2016.

FOTOSLO

Programmet er skreddersydd for deg som er interessert i fotografi, enten du er amatør, entusiast eller proff! Hele denne helgen er konsentrert rundt vårt tema FOTOSLO – fordi disse dagene dreier seg om film og fotografi i Oslo av, og med, filmskapere og fotografer med tilknytning til hovedstaden og det urbane. Men vi tar også utflukter vekk fra Oslo og over til mer eksotiske himmelstrøk… Det blir foredrag av Morten Krogvold, Erik Poppe, Damian Heinisch, Jørgen Johanson, Ragne Sigmond, Helene Fjell og andre interessante bidragsytere. Deltakerne får også anledning til å prøve seg i konkurransen Fotosprint med juryering og premiering, samt være med på spennende fotoutflukter.

Nasjonalt Film- og Fototreff 2016 avholdes på Clarion Hotel Royal Christiania, som er spesielt utvalgt for dette arrangementet, med Oslos mest sentrale beliggenhet!

Program og påmelding her

Velkommen til FOTOSLO
med vennlig hilsen
Oslo Kamera Klubb