Denne nyhetsartikkelen er mer enn ett år gammel og kan være utdatert. Gå til nyhetsoversikten.

Inger Zamata

Foto: Inger Zamata

Klubb- og medlemsprosjekter hadde en god start i 2014 med 5 klubbprosjekter og 10 medlemsprosjekter innlevert. Vi håper dette sporer til engasjement om prosjektarbeid! Klubb- og medlemsprosjekter som blir valgt ut av juryen, blir stilt ut/vist på skjerm under Nasjonalt Film- og Fototreff, Nordic Light og Fotografiets dag. Innleveringsfristen er 1. mars 2016.

Illustrasjonsbildet er fra Inger Zamatas prosjekt 2014 «Fra kjøkkenet – forventninger og virkelighet».

Klubbprosjekt

Hensikten med klubbprosjekt er å få medlemmene til å tenke som et lag, og bringe de beste bildene i prosjektet frem. Klubbprosjekt er ingen konkurranse, og det er heller ikke konkurransebilder vi i utgangspunktet tenker blir brukt.

Hver klubb kan levere inn en serie på minimum 10 bilder.

Bildene skal ha en sammenheng og et tema. Konkurranseansvarlig i klubben, eller den som har ansvar for klubbens prosjekt, laster inn bildene via www.nsff.no Alle bilder skal være i JPG-format. Bildets lengste side skal være på 2400px (det samme som ved innlevering til konkurranser). Maksimal filstørrelse er 3MB. Fristen er 1.mars 2016. Send en liste med deltakernes navn og bildenummer til utstilling@nsff.no.

Retningslinjer for klubbprosjekt (åpnes i ny fane)

Medlemsprosjekt

Hvert medlem kan levere inn en bildeserie på 5-10 bilder. Bildene skal ha en sammenheng og tema. Fristen er 1.mars 2016. Prosjektbeskrivelse og alle bilder sendes til utstilling@nsff.no.

Retningslinjer for medlemsprosjekt (åpnes i ny fane)

NB! Send bildene ett og ett eller om det er store / mange filer, send via www.filemail.com eller https://www.wetransfer.com/ eller en annen tjeneste som sender store filer.

NB 2! Dette overstyrer det som står i retningslinjene om innlevering via nsff.no