Denne nyhetsartikkelen er mer enn ett år gammel og kan være utdatert. Gå til nyhetsoversikten.

Her er endringer i rutiner for klubber som ønsker å konkurrere om å bli Årets Klubb.

I NM for fotoklubber skal deltagende klubber stille med 20 bilder. Disse skal velges ut i fra bildene klubbens medlemmer deltar med i NM. Et medlem kan ha med maksimalt 4 bilder i klubb NM. Dvs. at klubben må ha minst 5 deltagere i NM for å kunne delta i Klubb NM.

Utvelgelsen av bildene foregår på følgende måte:

Fra 16. oktober t.o.m 22.oktober har konkurranseansvarlig i klubben tilgang på alle bilder som klubben har levert. Detaljert veiledning for utvelgelse av bildene finnes på konkurranseansvarlig sin tilgang på nsff.no. Klubbene er selv ansvarlig for å stille med en intern jury som skal bistå konkurranseansvarlig under utvelgelsen.

Utvelgelsen av bildene må være gjort senest 22. oktober.

Wenche Aune, Konkurranseansvarlig