Arbeidsstipend fra Nordisk Forbund For Fotografi

Klubber i NSFF har anledning til å søke arbeidsstipend fra det nordiske forbundet.

Retningslinjer for NFFF arbeidsstipend

Fotoklubber tilknyttet NSFF kan få en økonomisk håndsrekning til et fotoprosjekt fra Nordisk Forbund For Fotografi (NFFF). Stipendet er ment for utstilling, bokprosjekt eller annen fotografisk aktivitet, og kan kun søkes av klubben, ikke enkeltpersoner.

  • Årlig utdeles fire stipend, pålydende €1000; i utgangspunktet ett til hvert medlemsland.
  • Fristen for å søke er 15. oktober. Benytt eget søknadsskjema, enten lastet ned fra denne siden eller fra nordic.photo.
  • Mottakere av stipend må presentere det ferdige prosjektet i form av tekst og bilder som kan publiseres på NFFFs hjemmeside.

Hva er NFFF?

NFFF er dannet av de fire nasjonale foto-organisasjonene i Sverige, Finland, Norge og Danmark. Forbundet arrangerer Nordisk mesterskap i fotografi samt Nordic Circuit. Samarbeidet er stadig i utvikling, slik at det kan komme tilbud om arrangementet og annet til medlemmene.

Som felles nordisk organisasjon kan man tilby samarbeidspartnere en høy verdi i form av de mange medlemmer.

Om NFFF-stipend

Stipendene er en del av støtten til det kulturelle arbeid i Norden. Ved utvelgelse teller en konkret og levende prosjektbeskrivelse, at det er en original ide og ellers om det er et generelt støtteverdig tema. Det er ingen konkrete regler, men tema som fanger samtidsånden vil nok ligge godt an.

NSFF Magasin

Finn en klubb!

Sponsor:

CEWE JapanPhoto