Samarbeid mellom NSFF og Fotomag

Samarbeid mellom NSFF og Fotomag

Fotomags visjon er å gjøre fotografering tilgjengelig og enkelt å forstå for alle. Redaksjonen jobber for å gjøre det enkelt å forstå hva som tilbys i markedet, og hvordan utstyrets egenskaper og kvaliteter kan bidra til å skape gode bilder som gir minner for livet.

I Fotomag gjennomføres uavhengige tester av mengder av utstyr — til foto, video og bildepresentasjon. De rapporterer også om festivaler og arrangementer i fotoverdenen, og bringer fyldige artikler om analogt fotografi, klassiske kameraer, konkurranser og spennende presentasjoner av fotografer. Dette presenteres via det digitale magasinet Fotomag og nettstedet fotomag.no.

Siden starten i 2016 har Fotomag magasin vært gratis å lese. Gjennom 30 utgaver har leserne hatt tilgang på tester og annet nyttig lesestoff. Fra 2021 legges deler av stoffet bak betalingsmur, og som NSFF-medlem tilbys du 20 % rabatt på årsabonnement. Som abonnent får du åtte utgaver fylt med Norges største utvalg tester og førsteinntrykk av foto- og videoprodukter — på norsk.

Eldre utgaver til og med 2020 vil fortsatt være tilgjengelig for gratis lesning. Nettsidene er alltid åpne for alle.

I tillegg til rabatt på abonnement er det inngått en intensjonsavtale der Fotomags redaksjon jevnlig følger opp aktiviteter i NSFF-miljøet, og på invitasjon besøker klubber — når dette igjen blir mulig.

Enkelt å abonnere

Fotomag logo

Som NSFF-medlem får du en rabattkode — din klubbleder har tilgang til denne. Hver enkelt bestiller sitt abonnement via lenken , og legger der inn rabattkoden i skjemaet.

Mellom Fotomags magasinutgivelser kan du finne innhold på Facebook og Instagram. Det sendes også ut et ukentlig nyhetsbrev, og redaksjonen tar gjerne imot tips fra leserne.