Jubileumskonkurranse for film annonsert

Jubileumskonkurranse for film annonsert

Tidligere kunne du lese her i NSFF Magasin om jubileumskonkurranse i foto, som erstatter og forskyver det som normalt ville vært første runde i det kommende NM i foto. NM i film har normalt kun én årlig innlevering – på våren – men også filmutvalget inviterer til jubileumskonkurranse, med innleveringsfrist i desember!

Du kan lese informasjon om regler, innlevering og premier på nsff.no

Det er et uttalt ønske og håp hos filmutvalget at også «de knipsende» forsøker seg på film. Terskelen er ikke nødvendigvis så høy; blant annet trekkes genren digitale fortellinger frem som et glimrende startprosjekt for nye filmere. Minuttfilm er også godt egnet. For jubileumskonkurransen er eneste krav at filmene må være mellom 30 sekunder og 3 minutter lange. Det er fritt frem hva gjelder tema og genre.

Til inspirasjon!

«Bobby Is In Town» (digital fortelling, av Per Olav Torgnesskar):

Se også minuttfilmen «En Dårlig Dag» på Vimeo.

Skjermbildet i toppen er fra «Nordlys over Bergen», en minuttfilm av Jim Hansen (Bekkalokket Fotoklubb). Filmen ble antatt i forrige runde av NM i Film, og du kan se den på Vimeo.

Om skribenten

Birgit Fostervold

EsNSFF, medlem i Homborsund fotoklubb. Tidl. redaktør for NSFF Magasin (2016–22). Webmaster NSFF. Styremedlem+webmaster Nordisk Forbund for Fotografi samt Norsk Naturfotofestival. Lensbaby-ambassadør.

Legg igjen kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

RSS SISTE FRA NSFF.NO

 • Tilbakemeldinger på filmene i NM 2023 19. september 2023
  Filmutvalget presenterer her juryens tilbakemeldinger på filmene i årets NM i film. Besøk nsff.no for mer informasjon fra Norsk Selskap for Fotografi.
 • Vestkysten Fotokamp 2023 – den åttende i rekken! 5. september 2023
  Skodje Fotoklubb, Bekkalokket Fotoklubb og Haugaland Fotoklubb inviterer alle NSFF-fotografer til 8. Vestkysten Fotokamp 2023. Lever én gang og delta i tre juryeringer! Besøk nsff.no for mer informasjon fra Norsk Selskap for Fotografi.
 • FIAP News august 2023 3. september 2023
  Se augustnummeret av FIAP News som PDF vedlagt denne artikkelen. Besøk nsff.no for mer informasjon fra Norsk Selskap for Fotografi.
 • Invitasjon til NM i foto høsten 2023 21. august 2023
  Velkommen til NM i Foto 2023, del to, høstrunden Besøk nsff.no for mer informasjon fra Norsk Selskap for Fotografi.
 • Stor suksess for de norske landslagene i 2023! 12. august 2023
  Ett ungdomslandslag med bronse, og hederlig omtale til begge de to "voksne" landslagene i årets FIAP-biennaler! Besøk nsff.no for mer informasjon fra Norsk Selskap for Fotografi.

Medeier Norsk Natufotofestival

Norsk Naturfotofestival

Nordiske fotoorganisasjoner

Nordic Society of Photography (NFFF) Norsk fotohistorisk forening Fellesorganisasjonen Foto-Norge Selskabet for Dansk Fotografi (SDF) Suomen Kameraseurojen Litto Ry (SKsl) Riksförbundet Svensk Fotografi (RSF)

RSS NFFF (nordic.photo )