Jubileumskonkurranse for film annonsert

Jubileumskonkurranse for film annonsert

Tidligere kunne du lese her i NSFF Magasin om jubileumskonkurranse i foto, som erstatter og forskyver det som normalt ville vært første runde i det kommende NM i foto. NM i film har normalt kun én årlig innlevering – på våren – men også filmutvalget inviterer til jubileumskonkurranse, med innleveringsfrist i desember!

Du kan lese informasjon om regler, innlevering og premier på nsff.no

Det er et uttalt ønske og håp hos filmutvalget at også «de knipsende» forsøker seg på film. Terskelen er ikke nødvendigvis så høy; blant annet trekkes genren digitale fortellinger frem som et glimrende startprosjekt for nye filmere. Minuttfilm er også godt egnet. For jubileumskonkurransen er eneste krav at filmene må være mellom 30 sekunder og 3 minutter lange. Det er fritt frem hva gjelder tema og genre.

Til inspirasjon!

«Bobby Is In Town» (digital fortelling, av Per Olav Torgnesskar):

Se også minuttfilmen «En Dårlig Dag» på Vimeo.

Skjermbildet i toppen er fra «Nordlys over Bergen», en minuttfilm av Jim Hansen (Bekkalokket Fotoklubb). Filmen ble antatt i forrige runde av NM i Film, og du kan se den på Vimeo.

Om skribenten

Birgit Fostervold

EsNSFF, HonENFFF, medlem i Homborsund fotoklubb. Tidl. redaktør for NSFF Magasin (2016–22), tidl. nestleder og konst.leder NSFF (2017–22). Webmaster og designer NSFF. Styremedlem+webmaster Nordisk Forbund for Fotografi samt Norsk Naturfotofestival. Lensbaby-ambassadør.

Legg igjen kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

RSS SISTE FRA NSFF.NO

Medeier Norsk Natufotofestival

Norsk Naturfotofestival

Nordiske fotoorganisasjoner

Nordic Society of Photography (NFFF) Norsk fotohistorisk forening Fellesorganisasjonen Foto-Norge Selskabet for Dansk Fotografi (SDF) Suomen Kameraseurojen Litto Ry (SKsl) Riksförbundet Svensk Fotografi (RSF)

RSS NFFF (nordic.photo )