Jubileumskonkurranse for film annonsert

Jubileumskonkurranse for film annonsert

Tidligere kunne du lese her i NSFF Magasin om jubileumskonkurranse i foto, som erstatter og forskyver det som normalt ville vært første runde i det kommende NM i foto. NM i film har normalt kun én årlig innlevering – på våren – men også filmutvalget inviterer til jubileumskonkurranse, med innleveringsfrist i desember!

Du kan lese informasjon om regler, innlevering og premier på nsff.no

Det er et uttalt ønske og håp hos filmutvalget at også «de knipsende» forsøker seg på film. Terskelen er ikke nødvendigvis så høy; blant annet trekkes genren digitale fortellinger frem som et glimrende startprosjekt for nye filmere. Minuttfilm er også godt egnet. For jubileumskonkurransen er eneste krav at filmene må være mellom 30 sekunder og 3 minutter lange. Det er fritt frem hva gjelder tema og genre.

Til inspirasjon!

«Bobby Is In Town» (digital fortelling, av Per Olav Torgnesskar):

Se også minuttfilmen «En Dårlig Dag» på Vimeo.

Skjermbildet i toppen er fra «Nordlys over Bergen», en minuttfilm av Jim Hansen (Bekkalokket Fotoklubb). Filmen ble antatt i forrige runde av NM i Film, og du kan se den på Vimeo.

Om skribenten

Birgit Fostervold

Nestleder i NSFF, redaktør for NSFF Magasin og nsff.no. Medlem i Homborsund fotoklubb. Ivrig entusiast med forkjærlighet for rust og patina. Ser gjerne verden i et bøyd perspektiv, gjennom diverse Lensbaby-optikk.

Legg igjen kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

RSS SISTE FRA NSFF.NO

 • Statistikk fra haustrunden NM i foto 16. oktober 2021
  Her er statistikk frå NM i foto, haustrunden 2021. Besøk nsff.no for mer informasjon fra Norsk Selskap for Fotografi.
 • To nasjonale fotokonkurranser med NSFF-poengmuligheter 9. oktober 2021
  NSFF vil minne om Digitalis 2021 og Bodø Nasjonale 2021, som begge gir poeng mot NSFF-hederstegn. Besøk nsff.no for mer informasjon fra Norsk Selskap for Fotografi.
 • Nytt fra Filmutvalget 9. oktober 2021
  Vi er blitt oppmerksomme på at det er et misforhold mellom invitasjonen til NM i film 2021 og hvordan dette ble utøvd i praksis. For å rette opp i dette utnevner vi derfor to norgesmestere i år. Besøk nsff.no for mer informasjon fra Norsk Selskap for Fotografi.
 • NSFF inviterer til webinar i konkurransefotografering og -juryering 4. oktober 2021
  NSFF inviterer til webinar i konkurransefotografering og -juryering tirsdag 12. oktober. I denne omgang inviteres alle klubber i Innlandet. Besøk nsff.no for mer informasjon fra Norsk Selskap for Fotografi.
 • Poeng og kommentarer til antatte i årets NM i film er publisert 26. september 2021
  Resultatene fra årets NM i film er nå loggført og man kan se poeng og kommentarer i konkurransedatabasen. Besøk nsff.no for mer informasjon fra Norsk Selskap for Fotografi.

Nordiske fotoorganisasjoner

Nordic Society of Photography (NFFF) Norsk fotohistorisk forening Fellesorganisasjonen Foto-Norge Selskabet for Dansk Fotografi (SDF) Suomen Kameraseurojen Litto Ry (SKsl) Riksförbundet Svensk Fotografi (RSF)

RSS NFFF (nordic.photo )