Fotoveteran Tore Moy med solodebut

Fotoveteran Tore Moy med solodebut

Mandag 3. oktober klippet Tore Moy (Arendal fotoklubb) snora på sin fotoutstilling, treffende og humoristisk kalt «Bølgen av Moy». En ekte fotoveteran, med NSFF-medlemsnummer 200-og-noe, er han – men soloutstilling har han ikke hatt tidligere!

Erfaren landskaps- og naturfotograf

Det er ikke få timer Moy har tilbragt med fotosekken på ryggen og kameraet i nevene, stadig ute på korte og lengre turer i kystlandskapet på Agder. Hemmeligheten bak de mange blinkskuddene – det være seg av smaragdgrønne vinterbølger, fascinerende insekt på pollensanking, sarte markblomster i vårsol eller undervannsscener fra fjæra (som man gjerne skulle tro var fra korallrev i adskillig varmere strøk!) – er i følge fotografen å ha tålmodighet.

Å vente på det rette øyeblikket er avgjørende. Haster man bare videre går man glipp av de virkelig gode motivene.
Tore Moy

Som tittelen antyder viser denne utstillingen i hovedsak bilder av bølgemotiver, gjerne fra Spornes, Hove og omkringliggende landskap. At dette er motiver som appellerer til publikum ble tydeliggjort av det store oppmøtet på åpningsdagen.

Utstillingsperiode

Utstillingen henger oppe til og med lørdag 15. oktober og er tilgjengelig i bibliotekets åpningstid. Fotografen vil selv være tilstede store deler av tiden:
Man—torsdag: kl 10:00—18:00
Fredag: kl 10:00—16:00
Lørdag: kl 11:00—14:00

Bildene fra vernissasjen er ved klubbkamerat Arnfinn Nyland, bildet i toppen ved Eyvind Øyraas.

Om skribenten

Birgit Fostervold

EsNSFF, medlem i Homborsund fotoklubb. Tidl. redaktør for NSFF Magasin (2016–22). Webmaster NSFF. Styremedlem+webmaster Nordisk Forbund for Fotografi samt Norsk Naturfotofestival. Lensbaby-ambassadør.

Legg igjen kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

RSS SISTE FRA NSFF.NO

 • Tilbakemeldinger på filmene i NM 2023 19. september 2023
  Filmutvalget presenterer her juryens tilbakemeldinger på filmene i årets NM i film. Besøk nsff.no for mer informasjon fra Norsk Selskap for Fotografi.
 • Vestkysten Fotokamp 2023 – den åttende i rekken! 5. september 2023
  Skodje Fotoklubb, Bekkalokket Fotoklubb og Haugaland Fotoklubb inviterer alle NSFF-fotografer til 8. Vestkysten Fotokamp 2023. Lever én gang og delta i tre juryeringer! Besøk nsff.no for mer informasjon fra Norsk Selskap for Fotografi.
 • FIAP News august 2023 3. september 2023
  Se augustnummeret av FIAP News som PDF vedlagt denne artikkelen. Besøk nsff.no for mer informasjon fra Norsk Selskap for Fotografi.
 • Invitasjon til NM i foto høsten 2023 21. august 2023
  Velkommen til NM i Foto 2023, del to, høstrunden Besøk nsff.no for mer informasjon fra Norsk Selskap for Fotografi.
 • Stor suksess for de norske landslagene i 2023! 12. august 2023
  Ett ungdomslandslag med bronse, og hederlig omtale til begge de to "voksne" landslagene i årets FIAP-biennaler! Besøk nsff.no for mer informasjon fra Norsk Selskap for Fotografi.

Medeier Norsk Natufotofestival

Norsk Naturfotofestival

Nordiske fotoorganisasjoner

Nordic Society of Photography (NFFF) Norsk fotohistorisk forening Fellesorganisasjonen Foto-Norge Selskabet for Dansk Fotografi (SDF) Suomen Kameraseurojen Litto Ry (SKsl) Riksförbundet Svensk Fotografi (RSF)

RSS NFFF (nordic.photo )