Fotoveteran Tore Moy med solodebut

Fotoveteran Tore Moy med solodebut

Mandag 3. oktober klippet Tore Moy (Arendal fotoklubb) snora på sin fotoutstilling, treffende og humoristisk kalt «Bølgen av Moy». En ekte fotoveteran, med NSFF-medlemsnummer 200-og-noe, er han – men soloutstilling har han ikke hatt tidligere!

Erfaren landskaps- og naturfotograf

Det er ikke få timer Moy har tilbragt med fotosekken på ryggen og kameraet i nevene, stadig ute på korte og lengre turer i kystlandskapet på Agder. Hemmeligheten bak de mange blinkskuddene – det være seg av smaragdgrønne vinterbølger, fascinerende insekt på pollensanking, sarte markblomster i vårsol eller undervannsscener fra fjæra (som man gjerne skulle tro var fra korallrev i adskillig varmere strøk!) – er i følge fotografen å ha tålmodighet.

Å vente på det rette øyeblikket er avgjørende. Haster man bare videre går man glipp av de virkelig gode motivene.
Tore Moy

Som tittelen antyder viser denne utstillingen i hovedsak bilder av bølgemotiver, gjerne fra Spornes, Hove og omkringliggende landskap. At dette er motiver som appellerer til publikum ble tydeliggjort av det store oppmøtet på åpningsdagen.

Utstillingsperiode

Utstillingen henger oppe til og med lørdag 15. oktober og er tilgjengelig i bibliotekets åpningstid. Fotografen vil selv være tilstede store deler av tiden:
Man—torsdag: kl 10:00—18:00
Fredag: kl 10:00—16:00
Lørdag: kl 11:00—14:00

Bildene fra vernissasjen er ved klubbkamerat Arnfinn Nyland, bildet i toppen ved Eyvind Øyraas.

Om skribenten

Birgit Fostervold

Nestleder i NSFF, redaktør for NSFF Magasin og nsff.no. Medlem i Homborsund fotoklubb. Ivrig entusiast med forkjærlighet for rust og patina. Ser gjerne verden i et bøyd perspektiv, gjennom diverse Lensbaby-optikk.

Legg igjen kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

RSS SISTE FRA NSFF.NO

 • NM i foto, Årets klubb 2021 17. november 2021
  Beste klubb i haustrunden samt samanlagt – og dermed Årets klubb 2021 – er Skodje fotoklubb. Besøk nsff.no for mer informasjon fra Norsk Selskap for Fotografi.
 • Norgesmeister i foto 2021 17. november 2021
  Norgesmeister i foto 2021 er kåra. I år var det tett mellom 1. og 2. plass i både NM og ungdomsklassen, der berre eit poeng skiljer. Besøk nsff.no for mer informasjon fra Norsk Selskap for Fotografi.
 • Resultat frå haustrunden NM i foto 2021 16. november 2021
  I haustrunden av NM i foto 2021 vart det levert inn 4884 bilder fordelt over 8 klassar, inkludert ungdomsklassen. Resultata er no klare. Besøk nsff.no for mer informasjon fra Norsk Selskap for Fotografi.
 • Statistikk fra haustrunden NM i foto 16. oktober 2021
  Her er statistikk frå NM i foto, haustrunden 2021. Besøk nsff.no for mer informasjon fra Norsk Selskap for Fotografi.
 • To nasjonale fotokonkurranser med NSFF-poengmuligheter 9. oktober 2021
  NSFF vil minne om Digitalis 2021 og Bodø Nasjonale 2021, som begge gir poeng mot NSFF-hederstegn. Besøk nsff.no for mer informasjon fra Norsk Selskap for Fotografi.

Nordiske fotoorganisasjoner

Nordic Society of Photography (NFFF) Norsk fotohistorisk forening Fellesorganisasjonen Foto-Norge Selskabet for Dansk Fotografi (SDF) Suomen Kameraseurojen Litto Ry (SKsl) Riksförbundet Svensk Fotografi (RSF)

RSS NFFF (nordic.photo )