NM i Foto 2017 erstattes med jubileumskonkurranse

NM i Foto 2017 erstattes med jubileumskonkurranse

Styret i NSFF har vedtatt å endre rytmen på de to rundene i NM i foto, slik at begge faller innenfor samme kalenderår. Siden det i 2017 er 90-årsjubileum for organisasjonen, benyttes derfor anledningen til å erstatte det som normalt har vært første runde av NM med en enkeltstående konkurranse som har fått tittelen Jubileumskonkurranse. Konkurransen vil ha de samme rangeringene som om det var et NM: 1., 2. og 3. plass, hederlig omtale samt antatte. Konkurransen teller også til plaketter og hederstegn som om det var en NM-runde. Det vil imidlertid ikke bli kåret en samlet beste klubb, ei heller en norgesmester i amatørfoto.

Konkurransen er åpen for alle medlemmer i NSFF, som direktemedlem eller som medlem av NSFF-tilsluttede klubber. De antatte og premierte bildene vil bli presentert på ulike måter gjennom jubileumsåret, og de kan også bli valgt ut til å delta på NSFFs landslag. Les mer om reglene og annen informasjon på www.nsff.no, eller gå direkte til innlevering.

Oppdatert 3. oktober: Også filmutvalget inviterer til jubileumskonkurranse, les mer om dette her.

Om skribenten

Birgit Fostervold

EsNSFF, medlem i Homborsund fotoklubb. Tidl. redaktør for NSFF Magasin (2016–22). Webmaster NSFF. Styremedlem+webmaster Nordisk Forbund for Fotografi samt Norsk Naturfotofestival. Lensbaby-ambassadør.

Legg igjen kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

RSS SISTE FRA NSFF.NO

Medeier Norsk Natufotofestival

Norsk Naturfotofestival

Nordiske fotoorganisasjoner

Nordic Society of Photography (NFFF) Norsk fotohistorisk forening Fellesorganisasjonen Foto-Norge Selskabet for Dansk Fotografi (SDF) Suomen Kameraseurojen Litto Ry (SKsl) Riksförbundet Svensk Fotografi (RSF)

RSS NFFF (nordic.photo )