NM i Foto 2017 erstattes med jubileumskonkurranse

NM i Foto 2017 erstattes med jubileumskonkurranse

Styret i NSFF har vedtatt å endre rytmen på de to rundene i NM i foto, slik at begge faller innenfor samme kalenderår. Siden det i 2017 er 90-årsjubileum for organisasjonen, benyttes derfor anledningen til å erstatte det som normalt har vært første runde av NM med en enkeltstående konkurranse som har fått tittelen Jubileumskonkurranse. Konkurransen vil ha de samme rangeringene som om det var et NM: 1., 2. og 3. plass, hederlig omtale samt antatte. Konkurransen teller også til plaketter og hederstegn som om det var en NM-runde. Det vil imidlertid ikke bli kåret en samlet beste klubb, ei heller en norgesmester i amatørfoto.

Konkurransen er åpen for alle medlemmer i NSFF, som direktemedlem eller som medlem av NSFF-tilsluttede klubber. De antatte og premierte bildene vil bli presentert på ulike måter gjennom jubileumsåret, og de kan også bli valgt ut til å delta på NSFFs landslag. Les mer om reglene og annen informasjon på www.nsff.no, eller gå direkte til innlevering.

Oppdatert 3. oktober: Også filmutvalget inviterer til jubileumskonkurranse, les mer om dette her.

Om skribenten

Birgit Fostervold

Nestleder i NSFF, redaktør for NSFF Magasin og nsff.no. Medlem i Homborsund fotoklubb. Ivrig entusiast med forkjærlighet for rust og patina. Ser gjerne verden i et bøyd perspektiv, gjennom diverse Lensbaby-optikk.

Legg igjen kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

RSS SISTE FRA NSFF.NO

 • NM i foto, Årets klubb 2021 17. november 2021
  Beste klubb i haustrunden samt samanlagt – og dermed Årets klubb 2021 – er Skodje fotoklubb. Besøk nsff.no for mer informasjon fra Norsk Selskap for Fotografi.
 • Norgesmeister i foto 2021 17. november 2021
  Norgesmeister i foto 2021 er kåra. I år var det tett mellom 1. og 2. plass i både NM og ungdomsklassen, der berre eit poeng skiljer. Besøk nsff.no for mer informasjon fra Norsk Selskap for Fotografi.
 • Resultat frå haustrunden NM i foto 2021 16. november 2021
  I haustrunden av NM i foto 2021 vart det levert inn 4884 bilder fordelt over 8 klassar, inkludert ungdomsklassen. Resultata er no klare. Besøk nsff.no for mer informasjon fra Norsk Selskap for Fotografi.
 • Statistikk fra haustrunden NM i foto 16. oktober 2021
  Her er statistikk frå NM i foto, haustrunden 2021. Besøk nsff.no for mer informasjon fra Norsk Selskap for Fotografi.
 • To nasjonale fotokonkurranser med NSFF-poengmuligheter 9. oktober 2021
  NSFF vil minne om Digitalis 2021 og Bodø Nasjonale 2021, som begge gir poeng mot NSFF-hederstegn. Besøk nsff.no for mer informasjon fra Norsk Selskap for Fotografi.

Nordiske fotoorganisasjoner

Nordic Society of Photography (NFFF) Norsk fotohistorisk forening Fellesorganisasjonen Foto-Norge Selskabet for Dansk Fotografi (SDF) Suomen Kameraseurojen Litto Ry (SKsl) Riksförbundet Svensk Fotografi (RSF)

RSS NFFF (nordic.photo )