Fra tur til Sri Lanka med Kairos Workshops

Fra tur til Sri Lanka med Kairos Workshops

Arne Skinlo fra Bekkalokket fotoklubb har deltatt på 12-dagers workshop med Kairos Workshops i den sentrale og sørlige delen av Sri Lanka. Han har laget en flott presentasjon av turen som vi velger å lenke til i stedet for å forsøke å gjenskape den her på NSFF Magasin. Du kan se bilder og lese skildringen hans ved å klikke på denne lenken.

Om skribenten

Birgit Fostervold

EsNSFF, HonENFFF, medlem i Homborsund fotoklubb. Tidl. redaktør for NSFF Magasin (2016–22), tidl. nestleder og konst.leder NSFF (2017–22). Webmaster og designer NSFF. Styremedlem+webmaster Nordisk Forbund for Fotografi samt Norsk Naturfotofestival. Lensbaby-ambassadør.

1 kommentar

  1. Georg Bye-Pedersen

    Fantastiske bilder fra sikkert en fantastisk tur! 🙂

    Svar

Legg igjen kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

RSS SISTE FRA NSFF.NO

Medeier Norsk Natufotofestival

Norsk Naturfotofestival

Nordiske fotoorganisasjoner

Nordic Society of Photography (NFFF) Norsk fotohistorisk forening Fellesorganisasjonen Foto-Norge Selskabet for Dansk Fotografi (SDF) Suomen Kameraseurojen Litto Ry (SKsl) Riksförbundet Svensk Fotografi (RSF)

RSS NFFF (nordic.photo )