Bronseplakett med hvit emalje til Atle Helland

Atle Helland med nasjonal bronseplakett med hvit emalje

Vi gratulerer Atle Helland (HonENSFF) fra Kvinnherad Fotoklubb med nasjonal bronseplakett med hvit emalje! Han er den andre i NSFF sin historie som har oppnådd 500 poeng, en poengsum som vitner om gode NM-resultater over flere år. Atle er tidligere portrettert i NSFF Magasin.

NSFF deler ut plaketter til medlemmene for oppnådde resultater i NM i film og NM i foto. Det finnes en poengskala for dette, se på nsff.no, der poengene akkumuleres over tid. Man behøver ikke rapportere inn disse poengene, NSFF sitt system fanger automatisk opp kvalifiserte for de ulike plaketter. Interesserte kan finne en oversikt over alle tildelte hederstegn på denne siden.

Om skribenten

Birgit Fostervold

EsNSFF, HonENFFF, medlem i Homborsund fotoklubb. Tidl. redaktør for NSFF Magasin (2016–22), tidl. nestleder og konst.leder NSFF (2017–22). Webmaster og designer NSFF. Styremedlem+webmaster Nordisk Forbund for Fotografi samt Norsk Naturfotofestival. Lensbaby-ambassadør.

Legg igjen kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

RSS SISTE FRA NSFF.NO

Medeier Norsk Natufotofestival

Norsk Naturfotofestival

Nordiske fotoorganisasjoner

Nordic Society of Photography (NFFF) Norsk fotohistorisk forening Fellesorganisasjonen Foto-Norge Selskabet for Dansk Fotografi (SDF) Suomen Kameraseurojen Litto Ry (SKsl) Riksförbundet Svensk Fotografi (RSF)

RSS NFFF (nordic.photo )