Åpent for innsending til Fotografiets Dag

Åpent for innsending til Fotografiets Dag

Fotografiets Dag fyller 10 år i år. Det markeres med et utvidet arrangement over to dager, lørdag 19. og søndag 20. august kl 12—17, på Karljohansvern i Horten. Lørdag vil publikum kunne oppleve foredrag, workshops og enkelte utstillinger. Søndag blir hoveddagen, med den store juryerte utstillingen i tillegg til enda flere foredrag, utstillinger og aktiviteter. Temaet for årets arrangement er Det humanistiske bildet. Hvordan forstår vi verden rundt oss gjennom bildene av den?

Som i fjor sørger Horten Mat- og Ølfestival for mat, drikke og ekstra god festivalstemning.

Vil du være med på den juryerte utstillingen? Nå er det åpnet for innsending, fristen er 23. mai. Lykke til!

Her ser du vår reisereportasje fra i fjor!

Om skribenten

Birgit Fostervold

EsNSFF, medlem i Homborsund fotoklubb. Tidl. redaktør for NSFF Magasin (2016–22). Webmaster NSFF. Styremedlem+webmaster Nordisk Forbund for Fotografi samt Norsk Naturfotofestival. Lensbaby-ambassadør.

Legg igjen kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

RSS SISTE FRA NSFF.NO

Medeier Norsk Natufotofestival

Norsk Naturfotofestival

Nordiske fotoorganisasjoner

Nordic Society of Photography (NFFF) Norsk fotohistorisk forening Fellesorganisasjonen Foto-Norge Selskabet for Dansk Fotografi (SDF) Suomen Kameraseurojen Litto Ry (SKsl) Riksförbundet Svensk Fotografi (RSF)

RSS NFFF (nordic.photo )