Ålesund Kameraklubb inviterer til «Inspirasjon og fotoglede»

Ålesund Kameraklubb inviterer til «Inspirasjon og fotoglede»

Lørdag 1. oktober inviterer Ålesund Kameraklubb og biblioteket på Moa alle fotointeresserte til arrangementet INSPIRASJON OG FOTOGLEDE. Arrangementet går av stabelen kl 10—16 i biblioteket på Moa (Moa Helsehus, se kart)

Fotoutstilling – Foredrag – Teknisk hjørne – Stand med Sponland foto

Fotoutstillingen viser bilder tatt av klubbens medlemmer – her vises fargebilder, sorthvitt-bilder, naturbilder, gatefoto, portretter, vakre bilder, rare bilder og mye mer!

Fotograf Magnar Fjørtoft kommer med foredraget «Teknikk og billedinnhold som gir mening», du kan også kjøpe hans fotobok og få den signert. I det tekniske hjørnet kan man spørre om alt som har med fotoutstyr og fotografering å gjøre. Ta gjerne med ditt eget kamera, så får du bedre svar! Sponland Foto har dessuten egen stand der de viser sine produkter.

Fotokonkurranse for publikum

Fotokonkurransen har bok som tema. En bok eller en e-bok må vises i situasjonen, for øvrig står man fritt. Under bedømmingen er det kreativitet og evnen til å se som belønnes. Du kan godt bruke et mobilkamera, og bildet behøver ikke være redigert. Premiene er gavekort hos Sponland Foto og 1 års medlemskap i Ålesund Kameraklubb. Besøk www.aakk.no for detaljer omkring innleveringsfrist, regler og premier.

(Illustrasjonsfoto: Ellen Kristin Molvær)

Om skribenten

Birgit Fostervold

EsNSFF, medlem i Homborsund fotoklubb. Tidl. redaktør for NSFF Magasin (2016–22). Webmaster NSFF. Styremedlem+webmaster Nordisk Forbund for Fotografi samt Norsk Naturfotofestival. Lensbaby-ambassadør.

Legg igjen kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

RSS SISTE FRA NSFF.NO

Medeier Norsk Natufotofestival

Norsk Naturfotofestival

Nordiske fotoorganisasjoner

Nordic Society of Photography (NFFF) Norsk fotohistorisk forening Fellesorganisasjonen Foto-Norge Selskabet for Dansk Fotografi (SDF) Suomen Kameraseurojen Litto Ry (SKsl) Riksförbundet Svensk Fotografi (RSF)

RSS NFFF (nordic.photo )