Ålesund Kameraklubb inviterer til «Inspirasjon og fotoglede»

Ålesund Kameraklubb inviterer til «Inspirasjon og fotoglede»

Lørdag 1. oktober inviterer Ålesund Kameraklubb og biblioteket på Moa alle fotointeresserte til arrangementet INSPIRASJON OG FOTOGLEDE. Arrangementet går av stabelen kl 10—16 i biblioteket på Moa (Moa Helsehus, se kart)

Fotoutstilling – Foredrag – Teknisk hjørne – Stand med Sponland foto

Fotoutstillingen viser bilder tatt av klubbens medlemmer – her vises fargebilder, sorthvitt-bilder, naturbilder, gatefoto, portretter, vakre bilder, rare bilder og mye mer!

Fotograf Magnar Fjørtoft kommer med foredraget «Teknikk og billedinnhold som gir mening», du kan også kjøpe hans fotobok og få den signert. I det tekniske hjørnet kan man spørre om alt som har med fotoutstyr og fotografering å gjøre. Ta gjerne med ditt eget kamera, så får du bedre svar! Sponland Foto har dessuten egen stand der de viser sine produkter.

Fotokonkurranse for publikum

Fotokonkurransen har bok som tema. En bok eller en e-bok må vises i situasjonen, for øvrig står man fritt. Under bedømmingen er det kreativitet og evnen til å se som belønnes. Du kan godt bruke et mobilkamera, og bildet behøver ikke være redigert. Premiene er gavekort hos Sponland Foto og 1 års medlemskap i Ålesund Kameraklubb. Besøk www.aakk.no for detaljer omkring innleveringsfrist, regler og premier.

(Illustrasjonsfoto: Ellen Kristin Molvær)

Om skribenten

Birgit Fostervold

Nestleder i NSFF, redaktør for NSFF Magasin og nsff.no. Medlem i Homborsund fotoklubb. Ivrig entusiast med forkjærlighet for rust og patina. Ser gjerne verden i et bøyd perspektiv, gjennom diverse Lensbaby-optikk.

Legg igjen kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

RSS SISTE FRA NSFF.NO

 • Statistikk fra haustrunden NM i foto 16. oktober 2021
  Her er statistikk frå NM i foto, haustrunden 2021. Besøk nsff.no for mer informasjon fra Norsk Selskap for Fotografi.
 • To nasjonale fotokonkurranser med NSFF-poengmuligheter 9. oktober 2021
  NSFF vil minne om Digitalis 2021 og Bodø Nasjonale 2021, som begge gir poeng mot NSFF-hederstegn. Besøk nsff.no for mer informasjon fra Norsk Selskap for Fotografi.
 • Nytt fra Filmutvalget 9. oktober 2021
  Vi er blitt oppmerksomme på at det er et misforhold mellom invitasjonen til NM i film 2021 og hvordan dette ble utøvd i praksis. For å rette opp i dette utnevner vi derfor to norgesmestere i år. Besøk nsff.no for mer informasjon fra Norsk Selskap for Fotografi.
 • NSFF inviterer til webinar i konkurransefotografering og -juryering 4. oktober 2021
  NSFF inviterer til webinar i konkurransefotografering og -juryering tirsdag 12. oktober. I denne omgang inviteres alle klubber i Innlandet. Besøk nsff.no for mer informasjon fra Norsk Selskap for Fotografi.
 • Poeng og kommentarer til antatte i årets NM i film er publisert 26. september 2021
  Resultatene fra årets NM i film er nå loggført og man kan se poeng og kommentarer i konkurransedatabasen. Besøk nsff.no for mer informasjon fra Norsk Selskap for Fotografi.

Nordiske fotoorganisasjoner

Nordic Society of Photography (NFFF) Norsk fotohistorisk forening Fellesorganisasjonen Foto-Norge Selskabet for Dansk Fotografi (SDF) Suomen Kameraseurojen Litto Ry (SKsl) Riksförbundet Svensk Fotografi (RSF)

RSS NFFF (nordic.photo )