Bergen Fritidsfilmere til Åsane Kulturhus

Bergen Fritidsfilmere har fått positivt innpass i Åsane Kulturhus. Åsane er en av Bergens store bydeler; ca. 20 km nord for Bergen sentrum. Muligheten gir oss et mye større potensiale i forhold til eksponering med tanke på nyrekruttering som har vært et problem for NSFF-klubben i flere år nå.I Åsane Kulturhus låner vi lokaler helt gratis. Vårt primærlokale er ”Digitalt Verksted” hvor det meste er på plass for vår virksomhet. Bergen Fritidsfilmere håper med dette på sikt å kunne utvide medlemsantallet til det beste for norsk amatørfilm i bergensregionen. Det er Bergen Fritidsfilmere, NSFF og norsk amatørfilm tjent med.

 
For interesserte tar man kontakt via: kontakt@bergenfritidsfilmere.no

Om skribenten

Roy Morten Gleditsch

Filmskaper siden 1970. Medlem av Bergen Fritidsfilmere siden 1980. Redaktør av NSFF Magasin fra oppstarten til juni 2016, tidligere medlem av Filmutvalget. Æresmedlem NSFF.

Legg igjen kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

RSS SISTE FRA NSFF.NO

Medeier Norsk Natufotofestival

Norsk Naturfotofestival

Nordiske fotoorganisasjoner

Nordic Society of Photography (NFFF) Norsk fotohistorisk forening Fellesorganisasjonen Foto-Norge Selskabet for Dansk Fotografi (SDF) Suomen Kameraseurojen Litto Ry (SKsl) Riksförbundet Svensk Fotografi (RSF)

RSS NFFF (nordic.photo )