Homborsund fotoklubb godt representert på kunstutstilling

Homborsund fotoklubb godt representert på kunstutstilling

Fem av Homborsund fotoklubbs medlemmer har fått sine bilder antatt i 2023-utgaven av biennalen «Vårslepp» i Grimstad.

Annethvert år arrangerer Grimstad Kunstforening den juryerte utstillingen «Vårslepp» for amatørkunstnere. Alle innleverte verk bedømmes av en jury oppnevnt av Norske billedkunstneres organisasjon i Agder. De verkene som juryen velger ut, blir så utstilt i Reimanngården i Grimstad.

De dyktige fotokunstnere fra Homborsund fotoklubb som slapp gjennom nåløyet er Terje Alveberg, Gunnar Larssen, Aaslaug Føreid, Tone Heggelund og Synnøve G. Solberg. Bildene deres ser du i karusellen nedenfor.

Utstillingen kan betraktes i tre helger framover, fram til 19. mars. Åpningstiden er lørdager og søndager fra kl. 11 til 15.

Klikk for å se bildene:

Om skribenten

Birgit Fostervold

EsNSFF, HonENFFF, medlem i Homborsund fotoklubb. Tidl. redaktør for NSFF Magasin (2016–22), tidl. nestleder og konst.leder NSFF (2017–22). Webmaster og designer NSFF. Styremedlem+webmaster Nordisk Forbund for Fotografi samt Norsk Naturfotofestival. Lensbaby-ambassadør.

Legg igjen kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

RSS SISTE FRA NSFF.NO

Medeier Norsk Natufotofestival

Norsk Naturfotofestival

Nordiske fotoorganisasjoner

Nordic Society of Photography (NFFF) Norsk fotohistorisk forening Fellesorganisasjonen Foto-Norge Selskabet for Dansk Fotografi (SDF) Suomen Kameraseurojen Litto Ry (SKsl) Riksförbundet Svensk Fotografi (RSF)

RSS NFFF (nordic.photo )