Utstilling av årbokbildene for 2021

Utstillingen av årbokbilder fra årbok 2021 har hengt oppe i Galleri Ullinsvin i Vågå de 2 siste weekendene i januar, og den første i februar, under navnet «People’s Passion for Photography».

Dette kom i stand etter at medlemmer fra styret i NSFF fikk omvisning i galleriet under fototreffet i Vågå høsten 2021.  Vi vil prøve å gjøre dette til en fast vinterutstilling av årbokutstillinga, men litt senere på vinteren enn i år. Grunnen til dette er at den da blir hengende oppe i vinterferiene i februar.

Hele 200 bilder fordelt på 200 medlemmer i NSFF fra hele landet var representert på utstillinga. Besøkstallet var bra, men hadde nok vært bedre om vi ikke hadde truffet på de kaldeste weekendene i vinter, der graderstokken viste temperaturer mellom 20 og 28 blå de 2  første weekendene.

 

Kilder

Foto: Asgeir Hagen, Vågå Kameraklubb

Om skribenten

Rune Hermansen

Varamedlem til styret i NSFF. Medlem av Linselusa Vinstra.

Legg igjen kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

RSS SISTE FRA NSFF.NO

 • Statistikk fra vårrunden av NM i foto 2023 15. mars 2023
  Her er statistikk fra NM i foto, vårrunden 2023 Besøk nsff.no for mer informasjon fra Norsk Selskap for Fotografi.
 • Snart klart for innlevering til årets Nordiske Fotomesterskap! 20. februar 2023
  18. mars åpner innleveringen for det 7de Nordiske Fotomesterskap 2023. Som tidligere konkurreres det i to digitale klasser; farge og monokrom. Besøk nsff.no for mer informasjon fra Norsk Selskap for Fotografi.
 • 6. Munken fotokonkurranse 2023 16. februar 2023
  Trondhjems Kameraklubb inviterer til 6. Munken 2023 – Trondheim nasjonale fotokonkurranse. Fristen for innlevering er 2. april. Besøk nsff.no for mer informasjon fra Norsk Selskap for Fotografi.
 • Vinnerne i NSFF x CEWE Photo Award 2022 er kåret! 1. februar 2023
  Vinnerne i den norske delkonkurransen av årets «Our world is beautiful» CEWE Photo Award er kåret: fjorårets sølvvinner Audun Nygaard klatret et trinn opp og stakk av med seieren! Besøk nsff.no for mer informasjon fra Norsk Selskap for Fotografi.
 • Det blir treff i Trondheim 2.–4. juni 2023! 24. januar 2023
  Trondhjems Kameraklubb jubilerer og inviterer alle til film- og fototreff 2.–4. juni, med tema Mennesker og møteplasser. Besøk nsff.no for mer informasjon fra Norsk Selskap for Fotografi.

Nordiske fotoorganisasjoner

Nordic Society of Photography (NFFF) Norsk fotohistorisk forening Fellesorganisasjonen Foto-Norge Selskabet for Dansk Fotografi (SDF) Suomen Kameraseurojen Litto Ry (SKsl) Riksförbundet Svensk Fotografi (RSF)

RSS NFFF (nordic.photo )