NM Film 2023

NM Film 2023

Her komme litt informasjon fra Rune Haaland, filmutvalget i NSFF:

I dag er det 1. mars, noe som betyr at innleveringsfristen til NM Film 2023 er over.

Det er innlevert 42 filmer, 11 innen «Fiksjon» og 31 innen «Dokumentarisk». 20 filmskapere fra i alt 11 klubber har levert inn film. Det betyr at nå skal medlemmene ute i 7 klubber starte arbeidet med nominasjonen. Det skal nomineres 5 filmer innen «Fiksjon» og 10 innen «Dokumentarisk».

Filmutvalget er veldig glad for at det lages mye og god film ute i klubbene. Takk for alle innleverte bidrag! Nå er det bare å finne ideer til nye filmprosjekter til neste års NM. Finn fram kameraet og trykk Record..

 

Om skribenten

Rune Haaland

Leder for filmutvalget, UNICA-liaison.

Legg igjen kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

RSS SISTE FRA NSFF.NO

Medeier Norsk Natufotofestival

Norsk Naturfotofestival

Nordiske fotoorganisasjoner

Nordic Society of Photography (NFFF) Norsk fotohistorisk forening Fellesorganisasjonen Foto-Norge Selskabet for Dansk Fotografi (SDF) Suomen Kameraseurojen Litto Ry (SKsl) Riksförbundet Svensk Fotografi (RSF)

RSS NFFF (nordic.photo )