Kari Mikalsen med separatutstilling i gamlebyen, Fredrikstad

Kari Mikalsen med separatutstilling i gamlebyen, Fredrikstad
 

Kari Mikalsen fra Fredrikstad fotoklubb og Bekkalokket fotoklubb stiller ut i gamlebyen i Fredrikstad.

Du kan se bildene hennes i Galleri 1845 i perioden 1.–24. mai. Galleriet er åpent lørdager og søndager fra kl 11 til 16, og på oppfordring med fotografen til stede.

Om fotografen:

Kari Mikalsen født 1955 i Sarpsborg. Hun har bodd i Bergen i 38 år før hun flyttet tilbake til Østfold og bosatte seg i Fredrikstad i 2015. Hun jobbet i mange år som førskolelærer og som styrer i barnehage, men er nå ufør.

Hun har hatt kamera siden hun gikk på ungdomskolen. Begynte i fotoklubb i Bergen i 1986, og har siden da fotografert aktivt, bl.a. med deltagelser i klubb og landskonkurranser innen for Norsk Selskap for Fotografi (NSFF) samt deltatt i klubbutstillinger og hatt egne utstillinger.

Hennes bilder blir for det meste til underveis. Hun liker å vandre med kamera langs bygdeveier,  naturstier eller gatelangs i små og store byer. Her hjemme eller på ferie utenlands. Motivene er gjerne gatefoto, landskap, forfall. Jakter på stemninger  i bygater, eller i forfalne og forlatte bygninger. Hun fotograferer gjerne mennesker, men da i deres eget miljø, der de er, med det de holder på med.

Til denne utstillingen har hun valgt å konsentrere seg om et utvalg bilder tatt de siste årene.

Kari Mikalsen (Foto: Ida Christin Foss)

Om skribenten

Birgit Fostervold

Nestleder i NSFF, redaktør for NSFF Magasin og nsff.no. Medlem i Homborsund fotoklubb. Ivrig entusiast med forkjærlighet for rust og patina. Ser gjerne verden i et bøyd perspektiv, gjennom diverse Lensbaby-optikk.

Legg igjen kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

RSS SISTE FRA NSFF.NO

 • Narvik Kameraklubb jubilerer og inviterer til nasjonalt fotomaraton 5. mai 2021
  I samband med Narvik Kameraklubbs 80-årsjubileum arrangeres nasjonal fotomaraton laurdag 5. juni. Konkurransen gir poeng til nasjonale plakettar og hederstegn. Besøk nsff.no for mer informasjon fra Norsk Selskap for Fotografi.
 • Bli med på film- og fototreff! 26. april 2021
  Dovrefjell Fotoforum, Lom Knipsarlag, Vågå Kameraklubb og Linselusa Vinstra ønsker velkommen til film- og fototreff i Vågå 10.–12. september 2021. Ungdomsmedlemmer deltar gratis! Besøk nsff.no for mer informasjon fra Norsk Selskap for Fotografi.
 • Resultat frå klubb-NM vårrunden 2021 17. april 2021
  Vi gratulerer Kvinnherad fotoklubb som rundevinnar av klubb-NM 2021, foran Sandnes fotoklubb og Oslo Kamera Klubb. Besøk nsff.no for mer informasjon fra Norsk Selskap for Fotografi.
 • Samanlagtresultat vårrunden av NM i foto 2021 7. april 2021
  I vårrunden av NM i foto 2021 vart det levert inn 5016 bilder, frå heile 66 klubber — som er rekord. Besøk nsff.no for mer informasjon fra Norsk Selskap for Fotografi.
 • Halvor Larsen er gått bort 31. mars 2021
  Det er med stor sorg vi må meddele at mangeårig styremedlem og ildsjel Halvor Larsen er gått bort. Besøk nsff.no for mer informasjon fra Norsk Selskap for Fotografi.

Nordiske fotoorganisasjoner

Nordic Society of Photography (NFFF) Norsk fotohistorisk forening Fellesorganisasjonen Foto-Norge Selskabet for Dansk Fotografi (SDF) Suomen Kameraseurojen Litto Ry (SKsl) Riksförbundet Svensk Fotografi (RSF)

RSS NFFF (nordic.photo )

 • Flemming Ryborg, NSMIF/b 4. januar 2021
  The post Flemming Ryborg, NSMIF/b appeared first on Nordic Photo.
 • Ilkka Niskanen, Finland 29. november 2020
  Ilkka Niskanen, NSMIF/g Wordpress I have been very keen on photographing many years even though it is only my hobby. All started over 20 years ago, when I took a photography course, and since then I have been hooked. Nowadays wildlife photographing is my passion and I feel that nature is the place where I […]
 • Gallery-Tiina Poimio, Finland 29. november 2020
  tiina poimio NSMIF/p finland Facebook Instagram Wordpress “My work is my art, my art is my passion, and my passion is my life”. That is the essence of me. I am passionate photographer. Mainly I photograph people, especially women. Sometimes I use fantasy elements as tool visualizing my thoughts, sometimes reality bites best. My latest […]