Kari Mikalsen med separatutstilling i gamlebyen, Fredrikstad

Kari Mikalsen med separatutstilling i gamlebyen, Fredrikstad
 

Kari Mikalsen fra Fredrikstad fotoklubb og Bekkalokket fotoklubb stiller ut i gamlebyen i Fredrikstad.

Du kan se bildene hennes i Galleri 1845 i perioden 1.–24. mai. Galleriet er åpent lørdager og søndager fra kl 11 til 16, og på oppfordring med fotografen til stede.

Om fotografen:

Kari Mikalsen født 1955 i Sarpsborg. Hun har bodd i Bergen i 38 år før hun flyttet tilbake til Østfold og bosatte seg i Fredrikstad i 2015. Hun jobbet i mange år som førskolelærer og som styrer i barnehage, men er nå ufør.

Hun har hatt kamera siden hun gikk på ungdomskolen. Begynte i fotoklubb i Bergen i 1986, og har siden da fotografert aktivt, bl.a. med deltagelser i klubb og landskonkurranser innen for Norsk Selskap for Fotografi (NSFF) samt deltatt i klubbutstillinger og hatt egne utstillinger.

Hennes bilder blir for det meste til underveis. Hun liker å vandre med kamera langs bygdeveier,  naturstier eller gatelangs i små og store byer. Her hjemme eller på ferie utenlands. Motivene er gjerne gatefoto, landskap, forfall. Jakter på stemninger  i bygater, eller i forfalne og forlatte bygninger. Hun fotograferer gjerne mennesker, men da i deres eget miljø, der de er, med det de holder på med.

Til denne utstillingen har hun valgt å konsentrere seg om et utvalg bilder tatt de siste årene.

Kari Mikalsen (Foto: Ida Christin Foss)

Om skribenten

Birgit Fostervold

EsNSFF, medlem i Homborsund fotoklubb. Tidl. redaktør for NSFF Magasin (2016–22). Webmaster NSFF. Styremedlem+webmaster Nordisk Forbund for Fotografi samt Norsk Naturfotofestival. Lensbaby-ambassadør.

Legg igjen kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

RSS SISTE FRA NSFF.NO

Medeier Norsk Natufotofestival

Norsk Naturfotofestival

Nordiske fotoorganisasjoner

Nordic Society of Photography (NFFF) Norsk fotohistorisk forening Fellesorganisasjonen Foto-Norge Selskabet for Dansk Fotografi (SDF) Suomen Kameraseurojen Litto Ry (SKsl) Riksförbundet Svensk Fotografi (RSF)

RSS NFFF (nordic.photo )