Kari Mikalsen med separatutstilling i gamlebyen, Fredrikstad

Kari Mikalsen med separatutstilling i gamlebyen, Fredrikstad
 

Kari Mikalsen fra Fredrikstad fotoklubb og Bekkalokket fotoklubb stiller ut i gamlebyen i Fredrikstad.

Du kan se bildene hennes i Galleri 1845 i perioden 1.–24. mai. Galleriet er åpent lørdager og søndager fra kl 11 til 16, og på oppfordring med fotografen til stede.

Om fotografen:

Kari Mikalsen født 1955 i Sarpsborg. Hun har bodd i Bergen i 38 år før hun flyttet tilbake til Østfold og bosatte seg i Fredrikstad i 2015. Hun jobbet i mange år som førskolelærer og som styrer i barnehage, men er nå ufør.

Hun har hatt kamera siden hun gikk på ungdomskolen. Begynte i fotoklubb i Bergen i 1986, og har siden da fotografert aktivt, bl.a. med deltagelser i klubb og landskonkurranser innen for Norsk Selskap for Fotografi (NSFF) samt deltatt i klubbutstillinger og hatt egne utstillinger.

Hennes bilder blir for det meste til underveis. Hun liker å vandre med kamera langs bygdeveier,  naturstier eller gatelangs i små og store byer. Her hjemme eller på ferie utenlands. Motivene er gjerne gatefoto, landskap, forfall. Jakter på stemninger  i bygater, eller i forfalne og forlatte bygninger. Hun fotograferer gjerne mennesker, men da i deres eget miljø, der de er, med det de holder på med.

Til denne utstillingen har hun valgt å konsentrere seg om et utvalg bilder tatt de siste årene.

Kari Mikalsen (Foto: Ida Christin Foss)

Om skribenten

Birgit Fostervold

Nestleder i NSFF, redaktør for NSFF Magasin og nsff.no. Medlem i Homborsund fotoklubb. Ivrig entusiast med forkjærlighet for rust og patina. Ser gjerne verden i et bøyd perspektiv, gjennom diverse Lensbaby-optikk.

Legg igjen kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

RSS SISTE FRA NSFF.NO

 • Vinnerne i NSFF x CEWE Photo Award 2021 er kåret! 24. juni 2021
  CEWE Japan Photo har avsluttet årets Photo Award, og i den norske delkonkurransen var det Bjørn Engen som gikk av med seieren. Besøk nsff.no for mer informasjon fra Norsk Selskap for Fotografi.
 • Webcast søndag 27. juni kl 16: NM i film 24. juni 2021
  For første gang skal NM i film med resultater, kommentarer og filmklipp sendes fra NSFF.no nettsider. Følg med på søndag! Besøk nsff.no for mer informasjon fra Norsk Selskap for Fotografi.
 • NSFF medeier i Norsk naturfotofestival 20. juni 2021
  Det ble i generalforsamling for Norsk naturfotofestival 14. juni vedtatt at NSFF via aksjeemisjon tilbys å gå inn som aksjonær og medeier. Besøk nsff.no for mer informasjon fra Norsk Selskap for Fotografi.
 • Fotokonkurranse i regi av Gildeskål fotoklubb og CEWE 13. juni 2021
  Gildeskål fotoklubb arrangerer åpen nasjonal fotokonkurranse i samarbeid med CEWE. Tema for konkurransen er "Å eg veit meg eit land". Besøk nsff.no for mer informasjon fra Norsk Selskap for Fotografi.
 • NSFF intranett utvidet med seksjon om barne- og ungdomsarbeid 7. juni 2021
  Ungdomsarbeid er en hard nøtt å knekke for de fleste fotoklubber. På Bryne har de fått det til, og nå deler de generøst sine ideer. Besøk nsff.no for mer informasjon fra Norsk Selskap for Fotografi.

Nordiske fotoorganisasjoner

Nordic Society of Photography (NFFF) Norsk fotohistorisk forening Fellesorganisasjonen Foto-Norge Selskabet for Dansk Fotografi (SDF) Suomen Kameraseurojen Litto Ry (SKsl) Riksförbundet Svensk Fotografi (RSF)

RSS NFFF (nordic.photo )