Kari Mikalsen med separatutstilling i gamlebyen, Fredrikstad

Kari Mikalsen med separatutstilling i gamlebyen, Fredrikstad
 

Kari Mikalsen fra Fredrikstad fotoklubb og Bekkalokket fotoklubb stiller ut i gamlebyen i Fredrikstad.

Du kan se bildene hennes i Galleri 1845 i perioden 1.–24. mai. Galleriet er åpent lørdager og søndager fra kl 11 til 16, og på oppfordring med fotografen til stede.

Om fotografen:

Kari Mikalsen født 1955 i Sarpsborg. Hun har bodd i Bergen i 38 år før hun flyttet tilbake til Østfold og bosatte seg i Fredrikstad i 2015. Hun jobbet i mange år som førskolelærer og som styrer i barnehage, men er nå ufør.

Hun har hatt kamera siden hun gikk på ungdomskolen. Begynte i fotoklubb i Bergen i 1986, og har siden da fotografert aktivt, bl.a. med deltagelser i klubb og landskonkurranser innen for Norsk Selskap for Fotografi (NSFF) samt deltatt i klubbutstillinger og hatt egne utstillinger.

Hennes bilder blir for det meste til underveis. Hun liker å vandre med kamera langs bygdeveier,  naturstier eller gatelangs i små og store byer. Her hjemme eller på ferie utenlands. Motivene er gjerne gatefoto, landskap, forfall. Jakter på stemninger  i bygater, eller i forfalne og forlatte bygninger. Hun fotograferer gjerne mennesker, men da i deres eget miljø, der de er, med det de holder på med.

Til denne utstillingen har hun valgt å konsentrere seg om et utvalg bilder tatt de siste årene.

Kari Mikalsen (Foto: Ida Christin Foss)

Om skribenten

Birgit Fostervold

Nestleder i NSFF, redaktør for NSFF Magasin og nsff.no. Medlem i Homborsund fotoklubb. Ivrig entusiast med forkjærlighet for rust og patina. Ser gjerne verden i et bøyd perspektiv, gjennom diverse Lensbaby-optikk.

Legg igjen kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

RSS SISTE FRA NSFF.NO

 • Statistikk fra haustrunden NM i foto 16. oktober 2021
  Her er statistikk frå NM i foto, haustrunden 2021. Besøk nsff.no for mer informasjon fra Norsk Selskap for Fotografi.
 • To nasjonale fotokonkurranser med NSFF-poengmuligheter 9. oktober 2021
  NSFF vil minne om Digitalis 2021 og Bodø Nasjonale 2021, som begge gir poeng mot NSFF-hederstegn. Besøk nsff.no for mer informasjon fra Norsk Selskap for Fotografi.
 • Nytt fra Filmutvalget 9. oktober 2021
  Vi er blitt oppmerksomme på at det er et misforhold mellom invitasjonen til NM i film 2021 og hvordan dette ble utøvd i praksis. For å rette opp i dette utnevner vi derfor to norgesmestere i år. Besøk nsff.no for mer informasjon fra Norsk Selskap for Fotografi.
 • NSFF inviterer til webinar i konkurransefotografering og -juryering 4. oktober 2021
  NSFF inviterer til webinar i konkurransefotografering og -juryering tirsdag 12. oktober. I denne omgang inviteres alle klubber i Innlandet. Besøk nsff.no for mer informasjon fra Norsk Selskap for Fotografi.
 • Poeng og kommentarer til antatte i årets NM i film er publisert 26. september 2021
  Resultatene fra årets NM i film er nå loggført og man kan se poeng og kommentarer i konkurransedatabasen. Besøk nsff.no for mer informasjon fra Norsk Selskap for Fotografi.

Nordiske fotoorganisasjoner

Nordic Society of Photography (NFFF) Norsk fotohistorisk forening Fellesorganisasjonen Foto-Norge Selskabet for Dansk Fotografi (SDF) Suomen Kameraseurojen Litto Ry (SKsl) Riksförbundet Svensk Fotografi (RSF)

RSS NFFF (nordic.photo )