Følg med på CEWEs konkurranser for NSFF

Følg med på CEWEs konkurranser for NSFF

På hovednettsiden vår har vi en egen presentasjonsside for vår flotte sponsor; CEWE Japan Photo. Der vil det også ligge lenker til aktuelle konkurranser som de arrangerer spesifikt for NSFF sine medlemmer. Siden finner du her.

Aktuelt nå: CEWE Japan Photo har fått en ny og veldig spennende leverandør på fotosekker, NYA-EVO. I den sammenheng så kjører de en fotokonkurranse med temaet VÅR: Vis din tolkning av temaet og du kan vinne en fotosekk fra NYA-EVO. CEWE kommer også til å printe de tre vinnerne for utstilling i et av deres butikkutsalg — vinnerne får printet etterpå. Her finner du konkurransen: contest.cewe.no/vaar-med-nya-evo.

Er du nysgjerrig på disse nye sekkene kan du se dem her: https://tinyurl.com/cewe-nya-evo

Om skribenten

Birgit Fostervold

Tidl. redaktør for NSFF Magasin (2016–22). Medlem i Homborsund fotoklubb. Ivrig entusiast med forkjærlighet for rust og patina. Ser gjerne verden i et bøyd perspektiv, gjennom diverse Lensbaby-optikk.

Legg igjen kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

RSS SISTE FRA NSFF.NO

Nordiske fotoorganisasjoner

Nordic Society of Photography (NFFF) Norsk fotohistorisk forening Fellesorganisasjonen Foto-Norge Selskabet for Dansk Fotografi (SDF) Suomen Kameraseurojen Litto Ry (SKsl) Riksförbundet Svensk Fotografi (RSF)

RSS NFFF (nordic.photo )