Følg med på CEWEs konkurranser for NSFF

Følg med på CEWEs konkurranser for NSFF

På hovednettsiden vår har vi en egen presentasjonsside for vår flotte sponsor; CEWE Japan Photo. Der vil det også ligge lenker til aktuelle konkurranser som de arrangerer spesifikt for NSFF sine medlemmer. Siden finner du her.

Aktuelt nå: CEWE Japan Photo har fått en ny og veldig spennende leverandør på fotosekker, NYA-EVO. I den sammenheng så kjører de en fotokonkurranse med temaet VÅR: Vis din tolkning av temaet og du kan vinne en fotosekk fra NYA-EVO. CEWE kommer også til å printe de tre vinnerne for utstilling i et av deres butikkutsalg — vinnerne får printet etterpå. Her finner du konkurransen: contest.cewe.no/vaar-med-nya-evo.

Er du nysgjerrig på disse nye sekkene kan du se dem her: https://tinyurl.com/cewe-nya-evo

Om skribenten

Birgit Fostervold

Nestleder i NSFF, redaktør for NSFF Magasin og nsff.no. Medlem i Homborsund fotoklubb. Ivrig entusiast med forkjærlighet for rust og patina. Ser gjerne verden i et bøyd perspektiv, gjennom diverse Lensbaby-optikk.

Legg igjen kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

RSS SISTE FRA NSFF.NO

 • Poeng og kommentarer til antatte i årets NM i film er publisert 26. september 2021
  Resultatene fra årets NM i film er nå loggført og man kan se poeng og kommentarer i konkurransedatabasen. Besøk nsff.no for mer informasjon fra Norsk Selskap for Fotografi.
 • Invitasjon til 16th FIAP Clubs’ World Cup 18. september 2021
  FIAP har sendt ut invitasjon til årets klubbverdensmesterskap i amatørfotografi; 16th FIAP Clubs’ World Cup. Tar din klubb utfordringen? Hva med å delta med bildene fra årets klubb-NM? Besøk nsff.no for mer informasjon fra Norsk Selskap for Fotografi.
 • Delta på ungdomslandslaget i 40th FIAP Youth Biennial! 18. september 2021
  NSFF inviterer alle våre ungdomsmedlemmer til å sende inn sine bilder til vurdering for deltagelse på ungdomslandslaget i 40th FIAP Youth Biennial! Besøk nsff.no for mer informasjon fra Norsk Selskap for Fotografi.
 • Invitasjon til Klubb-NM, haustrunden 2021 14. september 2021
  Alle medlemsklubbar i NSFF er invitert til å delta i klubb-NM, «Årets klubb», haustrunden 2021. Besøk nsff.no for mer informasjon fra Norsk Selskap for Fotografi.
 • Delta i 6. Vestkysten Fotokamp 2021! 6. september 2021
  Skodje Fotoklubb, Bekkalokket Fotoklubb og Haugaland Fotoklubb har igjen gleden av – i samarbeid med CEWE Japan Photo – å invitere alle NSFF-fotografer til den 6. Vestkysten Fotokamp. Du leverer én gang og deltar i hele tre spennende juryeringer! Besøk nsff.no for mer informasjon fra Norsk Selskap for Fotografi.

Nordiske fotoorganisasjoner

Nordic Society of Photography (NFFF) Norsk fotohistorisk forening Fellesorganisasjonen Foto-Norge Selskabet for Dansk Fotografi (SDF) Suomen Kameraseurojen Litto Ry (SKsl) Riksförbundet Svensk Fotografi (RSF)

RSS NFFF (nordic.photo )