Drøbak fotoklubb feirer 10-årsjubileum

Drøbak fotoklubb feirer 10-årsjubileum

Drøbak fotoklubb feirer i disse dager både 10-årsjubileum og runding av 50 medlemmer!

Dette må sies å være en svært aktiv klubb, der årets spesielle situasjon har trigget kreative løsninger som digitalt gjennomførte fotokafeer, foredrag og andre medlemsaktiviteter. Ta gjerne en titt på nettsiden deres for de flotte bidragene til internkonkurransen «Månedens bilde»!

Om sosiale aktiviteter har måttet vike fant klubben allikevel en måte å gjennomføre jubileumsutstilling på. De har bildene sine i Smia flerbrukshus i Drøbak, der en vakt slipper inn besøkende man–onsdag kl 17–20 — eller, som klubben oppfordrer:

Det er veldig mulig også å se utstillingen gjennom vinduene, og da gjerne om kvelden, da er lyset best. 😉

Bildene i videopresentasjonen henger frem til ca 15. november, da de byttes ut med nye bilder som skal få henge ut desember måned. NSFF gratulerer jubilanten!

Om skribenten

Birgit Fostervold

Nestleder i NSFF, redaktør for NSFF Magasin og nsff.no. Medlem i Homborsund fotoklubb. Ivrig entusiast med forkjærlighet for rust og patina. Ser gjerne verden i et bøyd perspektiv, gjennom diverse Lensbaby-optikk.

Legg igjen kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

RSS SISTE FRA NSFF.NO

 • Statistikk fra haustrunden NM i foto 16. oktober 2021
  Her er statistikk frå NM i foto, haustrunden 2021. Besøk nsff.no for mer informasjon fra Norsk Selskap for Fotografi.
 • To nasjonale fotokonkurranser med NSFF-poengmuligheter 9. oktober 2021
  NSFF vil minne om Digitalis 2021 og Bodø Nasjonale 2021, som begge gir poeng mot NSFF-hederstegn. Besøk nsff.no for mer informasjon fra Norsk Selskap for Fotografi.
 • Nytt fra Filmutvalget 9. oktober 2021
  Vi er blitt oppmerksomme på at det er et misforhold mellom invitasjonen til NM i film 2021 og hvordan dette ble utøvd i praksis. For å rette opp i dette utnevner vi derfor to norgesmestere i år. Besøk nsff.no for mer informasjon fra Norsk Selskap for Fotografi.
 • NSFF inviterer til webinar i konkurransefotografering og -juryering 4. oktober 2021
  NSFF inviterer til webinar i konkurransefotografering og -juryering tirsdag 12. oktober. I denne omgang inviteres alle klubber i Innlandet. Besøk nsff.no for mer informasjon fra Norsk Selskap for Fotografi.
 • Poeng og kommentarer til antatte i årets NM i film er publisert 26. september 2021
  Resultatene fra årets NM i film er nå loggført og man kan se poeng og kommentarer i konkurransedatabasen. Besøk nsff.no for mer informasjon fra Norsk Selskap for Fotografi.

Nordiske fotoorganisasjoner

Nordic Society of Photography (NFFF) Norsk fotohistorisk forening Fellesorganisasjonen Foto-Norge Selskabet for Dansk Fotografi (SDF) Suomen Kameraseurojen Litto Ry (SKsl) Riksförbundet Svensk Fotografi (RSF)

RSS NFFF (nordic.photo )