Drøbak fotoklubb feirer 10-årsjubileum

Drøbak fotoklubb feirer 10-årsjubileum

Drøbak fotoklubb feirer i disse dager både 10-årsjubileum og runding av 50 medlemmer!

Dette må sies å være en svært aktiv klubb, der årets spesielle situasjon har trigget kreative løsninger som digitalt gjennomførte fotokafeer, foredrag og andre medlemsaktiviteter. Ta gjerne en titt på nettsiden deres for de flotte bidragene til internkonkurransen «Månedens bilde»!

Om sosiale aktiviteter har måttet vike fant klubben allikevel en måte å gjennomføre jubileumsutstilling på. De har bildene sine i Smia flerbrukshus i Drøbak, der en vakt slipper inn besøkende man–onsdag kl 17–20 — eller, som klubben oppfordrer:

Det er veldig mulig også å se utstillingen gjennom vinduene, og da gjerne om kvelden, da er lyset best. 😉

Bildene i videopresentasjonen henger frem til ca 15. november, da de byttes ut med nye bilder som skal få henge ut desember måned. NSFF gratulerer jubilanten!

Om skribenten

Birgit Fostervold

Nestleder i NSFF, redaktør for NSFF Magasin og nsff.no. Medlem i Homborsund fotoklubb. Ivrig entusiast med forkjærlighet for rust og patina. Ser gjerne verden i et bøyd perspektiv, gjennom diverse Lensbaby-optikk.

Legg igjen kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

RSS SISTE FRA NSFF.NO

 • Norgesmeister i foto 2020 16. november 2020
  Norgesmeister i foto 2020 er den som samanlagt har oppnådd flest poeng i vår- og haustrunden av NM. Også i år var det ein klar vinnar. Besøk nsff.no for mer informasjon fra Norsk Selskap for Fotografi.
 • Samanlagtresultat haustrunden av NM i foto 2020 16. november 2020
  I haustrunden av NM i foto 2020 vart det levert inn 5020 bilder fordelt over åtte klassar, inkludert ungdomsklassen. Besøk nsff.no for mer informasjon fra Norsk Selskap for Fotografi.
 • Invitasjon til 15th FIAP Clubs’ World Cup 11. november 2020
  Man kan nå sende inn til klubb-VM i amatørfotografi; 15th FIAP Clubs' World Cup. I fjor deltok syv norske — blir din klubb med i år? Besøk nsff.no for mer informasjon fra Norsk Selskap for Fotografi.
 • 5th Nordic international circuit 2020 22. oktober 2020
  Det nordiske forbundet, NFFF, innbyr til femte Nordic international circuit.  Besøk nsff.no for mer informasjon fra Norsk Selskap for Fotografi.
 • Vi minner om innlevering til Årets klubb 2020 19. oktober 2020
  Innleveringsfristen for NM har passert og det er på tide å velja ut klubbarbeid for deltakelse i Årets klubb 2020. Besøk nsff.no for mer informasjon fra Norsk Selskap for Fotografi.

Nordiske fotoorganisasjoner

Nordic Society of Photography (NFFF) Norsk fotohistorisk forening Fellesorganisasjonen Foto-Norge Selskabet for Dansk Fotografi (SDF) Suomen Kameraseurojen Litto Ry (SKsl) Riksförbundet Svensk Fotografi (RSF)