Fotosprint – alternativ til medlemsmøter

Fotosprint – alternativ til medlemsmøter

Uten mulighet for vanlige klubbmøter har Asker og Bærum fotoklubb kommet opp med et alternativ til fotoaktivitet. Dette innlegget ble postet i NSFFs facebookgruppe for klubbstyrer, av Geir Arnesen.

Sist onsdag hadde vi med stor suksess med en fotosprint. Vi kommuniserte et tema klokka 17, – på e-post og i vår lukkede FB-gruppe. Temaet var: «Litt gult».

Medlemmene hadde frist på seg frem til klokka 20 for å levere inn et bilde, – uredigert rett ut av kameraet. Vi hadde en jury på fire, som fikk umiddelbar tilgang på de innleverte bildene. Juryresultatet fikk medlemmene allerede klokka 20.45. Det var 26 medlemmer som deltok på dette stuntet.

Dette var en stor suksesses, og medlemmene ønsket at vi skulle gjenta dette. Vi kjører en ny runde førstkommende tirsdag!

Her er resultatet fra nevnte konkurranse, nedenfor kan du se vinnerbildene (klikk for å se større):

Bildene ble levert i klubbens egen konkurransesystem, programmert som et tillegg til WordPress. Det er også mulig å bruke NSFF sitt konkurransesystem for dette. Klubbledelsen har tilgang til forklarende PPT for oppsett av lukket klubbkonkurranse, på NSFF intranett (box.com).

Om skribenten

Birgit Fostervold

Nestleder i NSFF, redaktør for NSFF Magasin og nsff.no. Medlem i Homborsund fotoklubb. Ivrig entusiast med forkjærlighet for rust og patina. Ser gjerne verden i et bøyd perspektiv, gjennom diverse Lensbaby-optikk.

Legg igjen kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

RSS SISTE FRA NSFF.NO

 • Statistikk fra haustrunden NM i foto 16. oktober 2021
  Her er statistikk frå NM i foto, haustrunden 2021. Besøk nsff.no for mer informasjon fra Norsk Selskap for Fotografi.
 • To nasjonale fotokonkurranser med NSFF-poengmuligheter 9. oktober 2021
  NSFF vil minne om Digitalis 2021 og Bodø Nasjonale 2021, som begge gir poeng mot NSFF-hederstegn. Besøk nsff.no for mer informasjon fra Norsk Selskap for Fotografi.
 • Nytt fra Filmutvalget 9. oktober 2021
  Vi er blitt oppmerksomme på at det er et misforhold mellom invitasjonen til NM i film 2021 og hvordan dette ble utøvd i praksis. For å rette opp i dette utnevner vi derfor to norgesmestere i år. Besøk nsff.no for mer informasjon fra Norsk Selskap for Fotografi.
 • NSFF inviterer til webinar i konkurransefotografering og -juryering 4. oktober 2021
  NSFF inviterer til webinar i konkurransefotografering og -juryering tirsdag 12. oktober. I denne omgang inviteres alle klubber i Innlandet. Besøk nsff.no for mer informasjon fra Norsk Selskap for Fotografi.
 • Poeng og kommentarer til antatte i årets NM i film er publisert 26. september 2021
  Resultatene fra årets NM i film er nå loggført og man kan se poeng og kommentarer i konkurransedatabasen. Besøk nsff.no for mer informasjon fra Norsk Selskap for Fotografi.

Nordiske fotoorganisasjoner

Nordic Society of Photography (NFFF) Norsk fotohistorisk forening Fellesorganisasjonen Foto-Norge Selskabet for Dansk Fotografi (SDF) Suomen Kameraseurojen Litto Ry (SKsl) Riksförbundet Svensk Fotografi (RSF)

RSS NFFF (nordic.photo )