Dugnadsgjengen er ferdig – la Nordic Light 2018 starte!

Dugnadsgjengen er ferdig – la Nordic Light 2018 starte!

Etter en flere dagers lang innsats fra dugnadsgjengen i Kristiansund er årbokutstillingen 2018 nå klar til beskuelse for de av dere som skal innom årets Nordic Light. Som vanlig henger den på indremisjonens bedehus, i Langveien 19. Her er noen glimt fra monteringen – stor applaus til Tor-Henrik Totto Furmyr, Jan-Ragnar Boland, Roald Synnevåg og Tove Følid! (Se også denne time-lapsen på facebook.)

Om skribenten

Birgit Fostervold

EsNSFF, HonENFFF, medlem i Homborsund fotoklubb. Tidl. redaktør for NSFF Magasin (2016–22), tidl. nestleder og konst.leder NSFF (2017–22). Webmaster og designer NSFF. Styremedlem+webmaster Nordisk Forbund for Fotografi samt Norsk Naturfotofestival. Lensbaby-ambassadør.

Legg igjen kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

RSS SISTE FRA NSFF.NO

Medeier Norsk Natufotofestival

Norsk Naturfotofestival

Nordiske fotoorganisasjoner

Nordic Society of Photography (NFFF) Norsk fotohistorisk forening Fellesorganisasjonen Foto-Norge Selskabet for Dansk Fotografi (SDF) Suomen Kameraseurojen Litto Ry (SKsl) Riksförbundet Svensk Fotografi (RSF)

RSS NFFF (nordic.photo )