Minuttfilmkonkurranse i Eurofilmfestivalen!

Minuttfilmkonkurranse i Eurofilmfestivalen!

Jeg har tidligere informert om at det nærmer seg påmelding og innlevering til årets Eurofilmforum og Eurofilmfestival. Forhåpentlig kommer det mange gode norske filmer. Nå er det en nyhet til, og det er at det i forbindelse med årets festival også skal arrangeres en minuttfilmkonkurranse!

Det er muligens første gang i Eurofilmer-sammenheng, og forutsetningen for at konkurransen skal gjennomføres, er at det kommer inn minst seks filmer. Det skulle ikke være så vanskelig all den stund filmamatører fra hele Europa kan delta.

En minuttfilm er en film på maksimum 60 sekunder inklusive eventuelle for- og ettertekster. Arrangøren har imidlertid meddelt meg at de aksepterer inntil 10 sekunder tekster hvis selve filmen er på 60 sekunder.

Minuttfilmene skal i motsetning til filmene i den vanlige konkurransen ikke først gjennom et Eurofilmforum. Minuttfilmene sendes derfor direkte til arrangøren av selve Eurofilmfestivalen, som er Filmclub Bludenz i Østerrike. Adressen er: Werner Scheffknecht, Sonnenbergstrasse 2a, A-6700 Bludenz, Østerrike.

Fristen er 1. juli. Det er gratis å delta. Filmene blir vist på selve Eurofilmfestivalen, hvor publikum er jury.

Lurer du på noe, kan du kontakte undertegnede på e-post ryen.gisle@online.no, mobil 481 22 740.

Om skribenten

Jon Gisle

Medlem av Asker og Bærum Videoamatører. Æresmedlem NSFF. Styremedlem og mangeårig president for daværende Norges Smalfilm- og Videoforbund (NSV), styremedlem i Eurofilmer i et par dekader. Prisbelønnet amatørfilmskaper nasjonalt og internasjonalt, jurymedlem i norske og internasjonale konkurranser.

Legg igjen kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

RSS SISTE FRA NSFF.NO

 • Norgesmester i foto 2023 5. november 2023
  Vi gratulerer Nina Carlsen som Norgesmester i foto 2023, og Mariusz Redlich som årets ungdomsfotograf 2023 Besøk nsff.no for mer informasjon fra Norsk Selskap for Fotografi.
 • Resultater NM 2023 høstrunden 5. november 2023
  I høstrunden av NM i foto 2023 ble det levert inn 5415 bilder fordelt på 7 klasser og 49 bilder i ungdomsklassen Besøk nsff.no for mer informasjon fra Norsk Selskap for Fotografi.
 • Resultater fra klubb NM 2023 3. november 2023
  Vi gratulerer Bryne fotoklubb som årets klubb! Besøk nsff.no for mer informasjon fra Norsk Selskap for Fotografi.
 • Statistikk fra høstrunden av NM i foto 2023 16. oktober 2023
  Her er statistikk fra NM i foto, høstrunden 2023 Besøk nsff.no for mer informasjon fra Norsk Selskap for Fotografi.
 • Tilbakemeldinger på filmene i NM 2023 19. september 2023
  Filmutvalget presenterer her juryens tilbakemeldinger på filmene i årets NM i film. Besøk nsff.no for mer informasjon fra Norsk Selskap for Fotografi.

Medeier Norsk Natufotofestival

Norsk Naturfotofestival

Nordiske fotoorganisasjoner

Nordic Society of Photography (NFFF) Norsk fotohistorisk forening Fellesorganisasjonen Foto-Norge Selskabet for Dansk Fotografi (SDF) Suomen Kameraseurojen Litto Ry (SKsl) Riksförbundet Svensk Fotografi (RSF)

RSS NFFF (nordic.photo )