Kystlinjer – Håkon Grønning stiller ut aktbilder

Kystlinjer – Håkon Grønning stiller ut aktbilder

Håkon Grønning har gjort seg bemerket med sine aktbilder fotografert i naturen. Nå stiller han ut et utvalg i Mølnbukt (kart) siste helgen i juli. Tittel for utstillingen er «Kystlinjer – akt ved kysten».

Utstillingen er åpen kl. 12–20 lørdag 29. juli og kl. 12–16 søndag 30. juli.

Du kan lese et fotografportrett av Grønning her.

Om skribenten

Birgit Fostervold

Tidl. redaktør for NSFF Magasin (2016–22). Medlem i Homborsund fotoklubb. Ivrig entusiast med forkjærlighet for rust og patina. Ser gjerne verden i et bøyd perspektiv, gjennom diverse Lensbaby-optikk.

Legg igjen kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

RSS SISTE FRA NSFF.NO

Nordiske fotoorganisasjoner

Nordic Society of Photography (NFFF) Norsk fotohistorisk forening Fellesorganisasjonen Foto-Norge Selskabet for Dansk Fotografi (SDF) Suomen Kameraseurojen Litto Ry (SKsl) Riksförbundet Svensk Fotografi (RSF)

RSS NFFF (nordic.photo )