Fotografiets dag 2017: 18 NSFF-medlemmer antatt til juryert utstilling

Fotografiets dag 2017: 18 NSFF-medlemmer antatt til juryert utstilling

Deltagerlisten for den juryerte utstillingen under årets Fotografiets dag er klar, og etter hva vi kan se er det hele 18 NSFFere på lista! Flere av dem deltok også i fjor, blant annet Svenn Ivar Bjørkavåg som imponerte juryen med sine pinhole-bilder.

Vi gratulerer og gleder oss til å se bilder fra: Anders Riise, Svein Westerheim og Harald K Andersen (Lier fotoklubb), Britt Borge Bollerud (Christianfjeld Photographers Club), Ellen Cecilie Fleischer (Asker og Bærum Fotoklubb), Erling Halvorsen, Aase Marie Dahle og Russell Jacobsen (Oseberg Photo Society), Gry Cecilie Spro og Hans Ertzeid Mathisen (Tønsberg Kamera Klubb), Hilde Jordbruen (Linselusa Vinstra), Merethe Ruud og Svenn Ivar Bjørkavåg (Fotofellesskapet Visuelt Bedrag), Nina Jonsson og Roger Lauritzen (Moss Fotoklubb), Pierre Chaton (Horten Fotoklubb), Tom Lund (People&Places), Tone Kråkenes (Oslo Kamera Klubb).

Fotografiets dag 2017

Fotografiets dag feirer ti år og feirer en hel helg 19.–20. august. Det blir utstillinger, foredrag, utendørs kinovisning og andre aktiviteter. Som vanlig er adressen Preus museum ved Karljohansvern i Horten. Begge dager starter programmet klokken 10 og varer til klokken 17; på lørdag er området åpent til kl 02 da det samtidig arrangeres mat- og ølfestival. Inngang koster kr 100,-/dag, barn kommer gratis inn. Alle aktiviter er inkludert i inngangsbilletten.

Les om arrangementet på Preus Museums nettsider.

Om skribenten

Birgit Fostervold

Nestleder i NSFF, redaktør for NSFF Magasin og nsff.no. Medlem i Homborsund fotoklubb. Ivrig entusiast med forkjærlighet for rust og patina. Ser gjerne verden i et bøyd perspektiv, gjennom diverse Lensbaby-optikk.

Legg igjen kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

RSS SISTE FRA NSFF.NO

 • NM i foto, Årets klubb 2021 17. november 2021
  Beste klubb i haustrunden samt samanlagt – og dermed Årets klubb 2021 – er Skodje fotoklubb. Besøk nsff.no for mer informasjon fra Norsk Selskap for Fotografi.
 • Norgesmeister i foto 2021 17. november 2021
  Norgesmeister i foto 2021 er kåra. I år var det tett mellom 1. og 2. plass i både NM og ungdomsklassen, der berre eit poeng skiljer. Besøk nsff.no for mer informasjon fra Norsk Selskap for Fotografi.
 • Resultat frå haustrunden NM i foto 2021 16. november 2021
  I haustrunden av NM i foto 2021 vart det levert inn 4884 bilder fordelt over 8 klassar, inkludert ungdomsklassen. Resultata er no klare. Besøk nsff.no for mer informasjon fra Norsk Selskap for Fotografi.
 • Statistikk fra haustrunden NM i foto 16. oktober 2021
  Her er statistikk frå NM i foto, haustrunden 2021. Besøk nsff.no for mer informasjon fra Norsk Selskap for Fotografi.
 • To nasjonale fotokonkurranser med NSFF-poengmuligheter 9. oktober 2021
  NSFF vil minne om Digitalis 2021 og Bodø Nasjonale 2021, som begge gir poeng mot NSFF-hederstegn. Besøk nsff.no for mer informasjon fra Norsk Selskap for Fotografi.

Nordiske fotoorganisasjoner

Nordic Society of Photography (NFFF) Norsk fotohistorisk forening Fellesorganisasjonen Foto-Norge Selskabet for Dansk Fotografi (SDF) Suomen Kameraseurojen Litto Ry (SKsl) Riksförbundet Svensk Fotografi (RSF)

RSS NFFF (nordic.photo )