Fotografiets dag 2017: 18 NSFF-medlemmer antatt til juryert utstilling

Fotografiets dag 2017: 18 NSFF-medlemmer antatt til juryert utstilling

Deltagerlisten for den juryerte utstillingen under årets Fotografiets dag er klar, og etter hva vi kan se er det hele 18 NSFFere på lista! Flere av dem deltok også i fjor, blant annet Svenn Ivar Bjørkavåg som imponerte juryen med sine pinhole-bilder.

Vi gratulerer og gleder oss til å se bilder fra: Anders Riise, Svein Westerheim og Harald K Andersen (Lier fotoklubb), Britt Borge Bollerud (Christianfjeld Photographers Club), Ellen Cecilie Fleischer (Asker og Bærum Fotoklubb), Erling Halvorsen, Aase Marie Dahle og Russell Jacobsen (Oseberg Photo Society), Gry Cecilie Spro og Hans Ertzeid Mathisen (Tønsberg Kamera Klubb), Hilde Jordbruen (Linselusa Vinstra), Merethe Ruud og Svenn Ivar Bjørkavåg (Fotofellesskapet Visuelt Bedrag), Nina Jonsson og Roger Lauritzen (Moss Fotoklubb), Pierre Chaton (Horten Fotoklubb), Tom Lund (People&Places), Tone Kråkenes (Oslo Kamera Klubb).

Fotografiets dag 2017

Fotografiets dag feirer ti år og feirer en hel helg 19.–20. august. Det blir utstillinger, foredrag, utendørs kinovisning og andre aktiviteter. Som vanlig er adressen Preus museum ved Karljohansvern i Horten. Begge dager starter programmet klokken 10 og varer til klokken 17; på lørdag er området åpent til kl 02 da det samtidig arrangeres mat- og ølfestival. Inngang koster kr 100,-/dag, barn kommer gratis inn. Alle aktiviter er inkludert i inngangsbilletten.

Les om arrangementet på Preus Museums nettsider.

Om skribenten

Birgit Fostervold

EsNSFF, HonENFFF, medlem i Homborsund fotoklubb. Tidl. redaktør for NSFF Magasin (2016–22), tidl. nestleder og konst.leder NSFF (2017–22). Webmaster og designer NSFF. Styremedlem+webmaster Nordisk Forbund for Fotografi samt Norsk Naturfotofestival. Lensbaby-ambassadør.

Legg igjen kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

RSS SISTE FRA NSFF.NO

Medeier Norsk Natufotofestival

Norsk Naturfotofestival

Nordiske fotoorganisasjoner

Nordic Society of Photography (NFFF) Norsk fotohistorisk forening Fellesorganisasjonen Foto-Norge Selskabet for Dansk Fotografi (SDF) Suomen Kameraseurojen Litto Ry (SKsl) Riksförbundet Svensk Fotografi (RSF)

RSS NFFF (nordic.photo )