Tynset Videoklubb + Vingelen fotoklubb = sant

Tynset Videoklubb + Vingelen fotoklubb = sant

Fra nyttår 2017 er Tynset Videoklubb en del av Vingelen fotoklubb.

De siste årene har det vært en stagnering av medlemstallet i videoklubben, og interessen for klubbens aktiviteter har vært liten blant medlemmene. Flere av videoklubbens medlemmer har i flere år også vært medlemmer i Vingelen fotoklubb, som er en aktiv klubb. I stedet for å drifte to klubber har vi funnet det fornuftig å samle all aktivitet i én fungerende klubb. Forhåpentligvis vil dette bli til nytte for både foto- og videointeresserte medlemmer. Så får vi heller se hva slags aktiviteter fotoklubbens medlemmer etterspør.

Videoklubbens eiendeler er tatt med inn i fotoklubben. Det kan også bli aktuelt å samordne vedtektene til de to klubbene, noe styret vurderer fortløpende.

Saken illustreres med ferske bilder tatt av fotoklubbens medlemmer under Femundløpet 2017, klikk for å se bildene større. Bildet i toppen viser skianlegget i Tolga, fotograf er Knut M. Selmer.

Logo Vingelen fotoklubb

Vingelen fotoklubb

Vingelen fotoklubb ble stiftet i 1978, opprinnelig som ei undergruppe av UL Nybrot. Bygdefolket fikk raskt øynene opp for hvilken ressurs fotoklubbens medlemmer var, og fotooppdragene strømmet inn. Medlemsmøtene varte så lenge at de måtte legges til fredagskveldene, slik at de fleste hadde fri dagen etter, og det hente at medlemmene ble sendt hjem for å hente flere bilder så sent som ved midnattstid! Det skulle si litt om det store engasjementet som var i klubben den gangen.

Utover på 1990-tallet sank medlemsantallet, og de siste årene har klubben hatt rundt 15 medlemmer. Aktiviteten har likevel vært stor, i perioder meget stor. Møtene foregår på Bunåva, og bildene vises i god kvalitet på TV-skjermen som er montert der. Vi satser på å arrangere månedlige møter i vinterhalvåret, samt få til noen fototurer i løpet av våren/sommeren/høsten.

Om skribenten

Håkon Trønnes

Medlem i Vingelen Fotoklubb.

Legg igjen kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

RSS SISTE FRA NSFF.NO

Medeier Norsk Natufotofestival

Norsk Naturfotofestival

Nordiske fotoorganisasjoner

Nordic Society of Photography (NFFF) Norsk fotohistorisk forening Fellesorganisasjonen Foto-Norge Selskabet for Dansk Fotografi (SDF) Suomen Kameraseurojen Litto Ry (SKsl) Riksförbundet Svensk Fotografi (RSF)

RSS NFFF (nordic.photo )