Fra årsmøte 2016 i Kragerø Fotoklubb

Årets bilde 2016 i Kragerø Fotoklubb (foto: Odd Halsen)

Kragerø Fotoklubb avviklet nylig sitt årsmøte for 2016. Det var bra fremmøte og mange saker ble behandlet. Årsberetning, regnskap og budsjett for 2017 ble lagt frem og vedtatt.

Klubbstyret hadde på forhånd kommet med flere forslag til endringer, deriblant av klubbens vedtekter. Disse dreide seg blant annet om kontingentjusteringer og forandring av antall styremedlemmer. Styret fikk gehør for alle sine forslag.

Det ble også gjort noe endring i konkurransereglene, der styret mente at det var nødvendig med noe justering av gjeldende regler og praksis. Også her ble alle styrets forslag vedtatt med stort flertall.

Det var kommet inn et forslag fra et medlem om endring av rekkefølgen på programmet i møtene. Etter noe diskusjon ble forslaget stemt over og forkastet.

Flere aktiviteter venter utover vår og sommer. Det blir blant annet to utstillinger i løpet av året; en i mai og en i august. I tillegg ruller det populære prosjektet «Svunnen tid» i lokalavisa KV (Kragerø Blad Vestmar) videre.

Det ble gjenvalg av hele det sittende styret, pluss at det ble valgt ett ekstra styremedlem.

Styret i Kragerø Fotoklubb 2017

Leder: Odd Halsen
Nestleder: Terje Isaksen
Sekretær/webansvarlig: Bjørn Bjerkhaug
Kasserer: Arvid Randahl
Styremedlem/NSFF-kontakt: Svein Ivar Ask
Styremedlem: Anita Tovsen (ny)

Odd Halsen ble Årets fotograf

To faste innslag på årsmøtet er kåring av Årets fotograf og Årets bilde. Det har vært 10 konkurranser i klubben i løpet av 2016, og disse danner grunnlaget for samleprisene. Årets fotograf blir kåret ved poeng som er samlet i konkurransene gjennom hele året, mens Årets bilde velges blant de bilder som har kommet på 1. og 2.-plasser i konkurransene. I år var det Odd Halsen som ble Årets fotograf. Han vant også konkurransen om Årets Bilde (i toppen av denne saken, klikk for å se større).

Kragerø Fotoklubb – med foto i fokus gjennom fire tiår

Kragerø fotoklubb ble dannet i 1971. Vi har hverken krav til fotoutstyr, kompetanse eller alder. Det eneste du behøver er en interesse for fotografi! Klubbens formål er å fremme interessen for foto som uttrykksmåte og kunstform. Komme sammen med mennesker som har samme interesse, diskutere foto og ha det trivelig sammen i et sosialt godt miljø.

Du er hjertelig velkommen til å møte opp på neste fotomøte!

Om skribenten

Arvid Randahl

Medlem og kasserer i Kragerø fotoklubb.

Legg igjen kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

RSS SISTE FRA NSFF.NO

Medeier Norsk Natufotofestival

Norsk Naturfotofestival

Nordiske fotoorganisasjoner

Nordic Society of Photography (NFFF) Norsk fotohistorisk forening Fellesorganisasjonen Foto-Norge Selskabet for Dansk Fotografi (SDF) Suomen Kameraseurojen Litto Ry (SKsl) Riksförbundet Svensk Fotografi (RSF)

RSS NFFF (nordic.photo )