Drammen fotoklubb innleder jubileumsåret med utstilling i Bragernes kirke

Drammen fotoklubb innleder jubileumsåret med utstilling i Bragernes kirke

2017 er et jubileumsår for Drammen fotoklubb; hele 80 år! I løpet av dette året kommer klubben til å ha et tett program, bl.a. flere fotoutstillinger – deriblant en stor jubileumsutstilling – og et regionalt fototreff for «Østlandet sør» (28.—30. april).

Årets første utstilling var ikke planlagt, men Bragernes menighet i Drammen utfordret klubben til å lage en utstilling i Bragernes kirke i forbindelse med Klimafestivalen §112. Dette er en landsdekkende festival i tiden 18.—28. januar.

Utfordringen kom i desember, men til tross for julestri og høytid tok klubben den utfordringen, og resultatet ble utstillingen «Vakker og sårbar» bestående av 40 fotografier av 30 autorer.

Utstillingen er nå på plass i Bragernes kirke, og kan betraktes i kirkens åpningstid under hele festivalperioden.

Bildene er alle tatt av Åse Marie Dahle, og viser klubbmedlemmer i arbeid under monteringen.

Drammen fotoklubb logo

Drammen fotoklubb

Vi er en fotoklubb som er åpen for alle med interesse for foto! Våre samlinger er som regel den første mandagen hver måned med bildevisninger, foredrag og konkurranser. Vi har ofte besøk av inviterte gjestefotografer som deler sine bilder og fotohistorier med oss.

Hver annen tirsdag arrangeres «ut på tur» – og også fotointeresserte som ikke er medlemmer kan delta. Den andre, tredje og fjerde mandagen i måneden er det temakvelder. Ett tema hver måned, hvor det er teori den første kvelden og praktisk trening de to påfølgende mandagene. Medlemmene i Drammen fotoklubb får dermed påfyll av fotokunnskaper kontinuerlig!

Drammen fotoklubb er i dag en aktiv og vital klubb med med godt over 100 medlemmer i alle aldre. Vi kan tilby et aktivt fotomiljø der nybegynnere og «proffer» trives sammen og deler kunnskaper og erfaringer.

Fra januar 2013 holder vi til i Bragernes menighetssenters lokaler i Kirkegata 7 (rett nedenfor Bragernes kirke).

Om skribenten

Jan Erik Bamrud

Leder i NSFF. EsNSFF.

Legg igjen kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

RSS SISTE FRA NSFF.NO

Nordiske fotoorganisasjoner

Nordic Society of Photography (NFFF) Norsk fotohistorisk forening Fellesorganisasjonen Foto-Norge Selskabet for Dansk Fotografi (SDF) Suomen Kameraseurojen Litto Ry (SKsl) Riksförbundet Svensk Fotografi (RSF)

RSS NFFF (nordic.photo )