Delta på kreativ workshop i Bergen!

Delta på kreativ workshop i Bergen!

NSFF sin samarbeidspartner Kreativ Foto Bergen arrangerer i perioden 20.—25. mai workshops med John Denton som kursholder.

Denton vil tilby flere workshops i løpet av denne 6-dagersperioden; her finner du garantert noe som passer deg! Prisene ligger lavt, da Kreativ Foto Bergen organiserer disse workshopene helt og holdent non-profit. Les om innholdet på de ulike workshopene på deres nettsider.

NSFF-medlemmer får rabatt – ta kontakt med arrangør på kreativfotobergen@gmail.com for detaljer.

Om skribenten

Birgit Fostervold

Tidl. redaktør for NSFF Magasin (2016–22). Medlem i Homborsund fotoklubb. Ivrig entusiast med forkjærlighet for rust og patina. Ser gjerne verden i et bøyd perspektiv, gjennom diverse Lensbaby-optikk.

Legg igjen kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

RSS SISTE FRA NSFF.NO

Nordiske fotoorganisasjoner

Nordic Society of Photography (NFFF) Norsk fotohistorisk forening Fellesorganisasjonen Foto-Norge Selskabet for Dansk Fotografi (SDF) Suomen Kameraseurojen Litto Ry (SKsl) Riksförbundet Svensk Fotografi (RSF)

RSS NFFF (nordic.photo )