Tina Signesdottir Hult med hat-trick som Årets fotograf

Tina Signesdottir Hult (35) har i 2016 igjen blitt kåret til årets fotograf i Haugaland Fotoklubb, for tredje år på rad!

Haugaland Fotoklubb kårer hvert år «Årets Fotograf». Den som vinner har oppnådd poeng gjennom resultater i Norsk Selskap For Fotografi NM i Foto og i klubbkonkurranser arrangert av Haugaland Fotoklubb. Tina har nå for tredje år på rad høstet gode resultater både nasjonalt og på klubbnivå – i tillegg til fantastiske resultater i en rekke større internasjonale konkurranser.

Ivrig utstiller

Tina Signesdottir Hult viser gjerne sine bilder for publikum. Hun har hatt utstilling i Haugesund forbindelse med Kulturnatt, deltatt under Cyan galleri (Oslo) sin stipendutstilling, og senest høsten 2016 stilt ut i Paris sammen med en rekke internasjonale fotografer.

Haugaland Fotoklubb gratulerer, og ønsker Tina lykke til videre med sitt arbeid!

Om skribenten

Knut Ivar Skogland

Leder for Haugaland fotoklubb. AFIAP (2015).

Legg igjen kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

RSS SISTE FRA NSFF.NO

Medeier Norsk Natufotofestival

Norsk Naturfotofestival

Nordiske fotoorganisasjoner

Nordic Society of Photography (NFFF) Norsk fotohistorisk forening Fellesorganisasjonen Foto-Norge Selskabet for Dansk Fotografi (SDF) Suomen Kameraseurojen Litto Ry (SKsl) Riksförbundet Svensk Fotografi (RSF)

RSS NFFF (nordic.photo )