Arendal fotoklubb stiller ut NM-premierte bilder

Arendal fotoklubb stiller ut NM-premierte bilder

Arendal fotoklubb stiller ut bilder som er blitt antatt eller bedre ved siste runde av NM i Foto; høst 2015 og vår 2016.

Utstilling på biblioteket

Mangeårig gode samarbeidspartner Arendal bibliotek har igjen stilt sine lokaler til disposisjon, og bildene henger fremme i deres utstillingslokale i perioden 16. november til 10. desember. Utstillingen er tilgjengelig i bibliotekets åpningstider.

Man—torsdag: kl 10:00—18:00
Fredag: kl 10:00—16:00
Lørdag: kl 11:00—14:00

Markerer seg i godt selskap

Totalt hadde Arendal Fotoklubb 43 premierte bilder fordelt på 16 autorer, i alle klasser så nær som papirklassene. En av utstillerne, Anne F. Hagane (tidligere portrettert i NSFF Magasin), tok sølv i kreativ klasse og fikk hederlig omtale samt antatt for to andre bilder. I tillegg vises 19 bilder med status hederlig omtale eller antatt, fra til sammen åtte andre fotografer. Her finnes et bredt utvalg av motiver, teknikker og fremstillingsmetoder.

Fin omtale i lokalpressen

Begge lokalavisene fulgte opp med omtale av utstillingen. Denne lenken går til Agderpostens tosiders oppslag (betalingsmur), og under vises faksimiler fra Arendals Tidendes helgemagasin:

Om skribenten

Birgit Fostervold

EsNSFF, HonENFFF, medlem i Homborsund fotoklubb. Tidl. redaktør for NSFF Magasin (2016–22), tidl. nestleder og konst.leder NSFF (2017–22). Webmaster og designer NSFF. Styremedlem+webmaster Nordisk Forbund for Fotografi samt Norsk Naturfotofestival. Lensbaby-ambassadør.

Legg igjen kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

RSS SISTE FRA NSFF.NO

Medeier Norsk Natufotofestival

Norsk Naturfotofestival

Nordiske fotoorganisasjoner

Nordic Society of Photography (NFFF) Norsk fotohistorisk forening Fellesorganisasjonen Foto-Norge Selskabet for Dansk Fotografi (SDF) Suomen Kameraseurojen Litto Ry (SKsl) Riksförbundet Svensk Fotografi (RSF)

RSS NFFF (nordic.photo )