Bildeforedrag med Arnfinn Johnsen

Bildeforedrag med Arnfinn Johnsen

Fotograf Arnfinn Johnsen holder bildeforedrag for Toten Fotoklubb og gjester, tirsdag 22. november kl. 18.00 i auditoriet i Mjølkefabrikken på Kapp, Østre Toten (kart). Inngang kr. 50,-.

Om Arnfinn Johnsen

Fotograf Arnfinn Johnsen har i løpet av sin 30-årige karriere blitt en av Norges mest meritterte, med over 100 premierte arbeider i profesjonelle konkurranser. I Norges Fotografforbunds landskonkurranse har han blitt kåret til Årets Fotograf på landsbasis, og blitt beste fotograf i Hedmark og Oppland hele 10 ganger. Johnsen også blitt kåret til Årets Bryllupsfotograf av bladet «Ditt Bryllup».

Han har hatt 7 separatutstillinger og har deltatt med hele 20 bilder på utstillingen «Midt i ansiktet» på Norsk Museum for Fotografi – Preus Museum.

Mest kjent er han for sitt prosjekt Gullklubben, der han siden 1992 har portrettert nordmenn med gullmedalje fra OL. Det har nå blitt 108 portretter i dette pågående prosjektet, som både er blitt bok, og er permament utstilt i Vikingskipet i Hamar og på Norges Olympiske Museum i Lillehammer.

Om skribenten

Birgit Fostervold

EsNSFF, medlem i Homborsund fotoklubb. Tidl. redaktør for NSFF Magasin (2016–22). Webmaster NSFF. Styremedlem+webmaster Nordisk Forbund for Fotografi samt Norsk Naturfotofestival. Lensbaby-ambassadør.

Legg igjen kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

RSS SISTE FRA NSFF.NO

Medeier Norsk Natufotofestival

Norsk Naturfotofestival

Nordiske fotoorganisasjoner

Nordic Society of Photography (NFFF) Norsk fotohistorisk forening Fellesorganisasjonen Foto-Norge Selskabet for Dansk Fotografi (SDF) Suomen Kameraseurojen Litto Ry (SKsl) Riksförbundet Svensk Fotografi (RSF)

RSS NFFF (nordic.photo )

  • Olle S Lundgren awarded HonENFFF 10. februar 2024
    During the annual general meeting in 2024, outgoing board member Olle S. Lundgren was awarded the HonENFFF title. Click the title to read the full post.
  • Remember applying for the MNFFF by February 15 29. januar 2024
    All members with an NSMiF title of Silver value or higher are eligible to apply for a Master of Photography NFFF – our portfolio award. The deadline for applying is 15 February. Click the title to read the full post.
  • NSMiF update as of January 2024 4. januar 2024
    As we journey into 2024, 39 Nordic photographers have been awarded new NSMiF titles. Click the title to read the full post.