Bildeforedrag med Arnfinn Johnsen

Bildeforedrag med Arnfinn Johnsen

Fotograf Arnfinn Johnsen holder bildeforedrag for Toten Fotoklubb og gjester, tirsdag 22. november kl. 18.00 i auditoriet i Mjølkefabrikken på Kapp, Østre Toten (kart). Inngang kr. 50,-.

Om Arnfinn Johnsen

Fotograf Arnfinn Johnsen har i løpet av sin 30-årige karriere blitt en av Norges mest meritterte, med over 100 premierte arbeider i profesjonelle konkurranser. I Norges Fotografforbunds landskonkurranse har han blitt kåret til Årets Fotograf på landsbasis, og blitt beste fotograf i Hedmark og Oppland hele 10 ganger. Johnsen også blitt kåret til Årets Bryllupsfotograf av bladet «Ditt Bryllup».

Han har hatt 7 separatutstillinger og har deltatt med hele 20 bilder på utstillingen «Midt i ansiktet» på Norsk Museum for Fotografi – Preus Museum.

Mest kjent er han for sitt prosjekt Gullklubben, der han siden 1992 har portrettert nordmenn med gullmedalje fra OL. Det har nå blitt 108 portretter i dette pågående prosjektet, som både er blitt bok, og er permament utstilt i Vikingskipet i Hamar og på Norges Olympiske Museum i Lillehammer.

Om skribenten

Birgit Fostervold

Nestleder i NSFF, redaktør for NSFF Magasin og nsff.no. Medlem i Homborsund fotoklubb. Ivrig entusiast med forkjærlighet for rust og patina. Ser gjerne verden i et bøyd perspektiv, gjennom diverse Lensbaby-optikk.

Legg igjen kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

RSS SISTE FRA NSFF.NO

 • Statistikk fra haustrunden NM i foto 16. oktober 2021
  Her er statistikk frå NM i foto, haustrunden 2021. Besøk nsff.no for mer informasjon fra Norsk Selskap for Fotografi.
 • To nasjonale fotokonkurranser med NSFF-poengmuligheter 9. oktober 2021
  NSFF vil minne om Digitalis 2021 og Bodø Nasjonale 2021, som begge gir poeng mot NSFF-hederstegn. Besøk nsff.no for mer informasjon fra Norsk Selskap for Fotografi.
 • Nytt fra Filmutvalget 9. oktober 2021
  Vi er blitt oppmerksomme på at det er et misforhold mellom invitasjonen til NM i film 2021 og hvordan dette ble utøvd i praksis. For å rette opp i dette utnevner vi derfor to norgesmestere i år. Besøk nsff.no for mer informasjon fra Norsk Selskap for Fotografi.
 • NSFF inviterer til webinar i konkurransefotografering og -juryering 4. oktober 2021
  NSFF inviterer til webinar i konkurransefotografering og -juryering tirsdag 12. oktober. I denne omgang inviteres alle klubber i Innlandet. Besøk nsff.no for mer informasjon fra Norsk Selskap for Fotografi.
 • Poeng og kommentarer til antatte i årets NM i film er publisert 26. september 2021
  Resultatene fra årets NM i film er nå loggført og man kan se poeng og kommentarer i konkurransedatabasen. Besøk nsff.no for mer informasjon fra Norsk Selskap for Fotografi.

Nordiske fotoorganisasjoner

Nordic Society of Photography (NFFF) Norsk fotohistorisk forening Fellesorganisasjonen Foto-Norge Selskabet for Dansk Fotografi (SDF) Suomen Kameraseurojen Litto Ry (SKsl) Riksförbundet Svensk Fotografi (RSF)

RSS NFFF (nordic.photo )