HØKK 26. Nasjonale

HØKK 26. Nasjonale

HØKK Nasjonale er en av tre NSFF-godkjente nasjonale konkurranser som arrangeres årlig. Nå har innbydelsen til årets runde gått ut, og du kan finne informasjon om klasser, innleveringsfrist og premier på nsff.no.

Lang historikk

Hønefoss Kamera Klubb sin nasjonale konkurranse feiret 25-årsjubileum i fjor. Fotokonkurransen er med det landets nest eldste – kun slått av «moderskeppet» NSFF sitt NM i foto. I jubileumsåret ble det satt deltakerrekord, med tilsammen 559 innleverte bilder fra hele 140 fotografer. Klarer de å trekke enda flere deltagere i år?

Bildet som illustrerer saken er «Mors øyeskatt» av Tonje Sætre Indrearne (direktemedlem NSFF). Det ble kåret til Beste menneskeportrett i 2015, og Indrearne vant tittelen Beste fotograf i konkurransen.

Om skribenten

Birgit Fostervold

EsNSFF, HonENFFF, medlem i Homborsund fotoklubb. Tidl. redaktør for NSFF Magasin (2016–22), tidl. nestleder og konst.leder NSFF (2017–22). Webmaster og designer NSFF. Styremedlem+webmaster Nordisk Forbund for Fotografi samt Norsk Naturfotofestival. Lensbaby-ambassadør.

Legg igjen kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

RSS SISTE FRA NSFF.NO

Medeier Norsk Natufotofestival

Norsk Naturfotofestival

Nordiske fotoorganisasjoner

Nordic Society of Photography (NFFF) Norsk fotohistorisk forening Fellesorganisasjonen Foto-Norge Selskabet for Dansk Fotografi (SDF) Suomen Kameraseurojen Litto Ry (SKsl) Riksförbundet Svensk Fotografi (RSF)

RSS NFFF (nordic.photo )