Nordhordland fotoklubb pryder Knarvik bibliotek

Nordhordland fotoklubb pryder Knarvik bibliotek

Nordhordland fotoklubb har fast utstilling på Lindås bibliotek, avdeling Knarvik. Utstillingen, som kan beskues i åpningstiden, blir skiftet ut annenhver måned. Medlemmene kan da henge opp sine bilder alene, eller flere kan dele på veggen.

Åpningstid

Man- og lørdag kl 11.00—15.00
Tirs—torsdag kl 14.00—19.00
Fre- og søndag stengt

Illustrasjonsfoto: Kolbjørn Fosse

Nordhordland fotoklubb

Nordhordland Fotoklubb

Etablert 23. mars 1982, teller rundt 30 registrerte medlemmer. Vi har klubbkveld første mandag i hver måned, der vi treffes i 5. etasje på Alversund skole, kl. 18.30—21.30. Vi ser da på egne og/eller inviterte gjester sine bilder, og noen ganger tar vi med oss fotoutstyr og jobber med praktiske oppgaver. Vi deler erfaringer og idéer med hverandre og har det sosialt sammen.

Andre søndag i hver måned er det foto-tur – noen ganger langturer, andre ganger i nærområdet. For å få gode bilder må en ut og ta bilder! Familie og venner er velkomne på disse turene.

Fotoklubben disponerer en vegg på biblioteket i Knarvik. Der har vi en variert utstilling hele året igjennom. Alle medlemmene har anledning til å ha utstilling der. Vi har også et eget studio på Storsandvik der det arrangeres temakvelder og -dager gjennom hele året.

Om skribenten

Birgit Fostervold

Nestleder i NSFF, redaktør for NSFF Magasin og nsff.no. Medlem i Homborsund fotoklubb. Ivrig entusiast med forkjærlighet for rust og patina. Ser gjerne verden i et bøyd perspektiv, gjennom diverse Lensbaby-optikk.

Legg igjen kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

RSS SISTE FRA NSFF.NO

 • NM i foto, Årets klubb 2021 17. november 2021
  Beste klubb i haustrunden samt samanlagt – og dermed Årets klubb 2021 – er Skodje fotoklubb. Besøk nsff.no for mer informasjon fra Norsk Selskap for Fotografi.
 • Norgesmeister i foto 2021 17. november 2021
  Norgesmeister i foto 2021 er kåra. I år var det tett mellom 1. og 2. plass i både NM og ungdomsklassen, der berre eit poeng skiljer. Besøk nsff.no for mer informasjon fra Norsk Selskap for Fotografi.
 • Resultat frå haustrunden NM i foto 2021 16. november 2021
  I haustrunden av NM i foto 2021 vart det levert inn 4884 bilder fordelt over 8 klassar, inkludert ungdomsklassen. Resultata er no klare. Besøk nsff.no for mer informasjon fra Norsk Selskap for Fotografi.
 • Statistikk fra haustrunden NM i foto 16. oktober 2021
  Her er statistikk frå NM i foto, haustrunden 2021. Besøk nsff.no for mer informasjon fra Norsk Selskap for Fotografi.
 • To nasjonale fotokonkurranser med NSFF-poengmuligheter 9. oktober 2021
  NSFF vil minne om Digitalis 2021 og Bodø Nasjonale 2021, som begge gir poeng mot NSFF-hederstegn. Besøk nsff.no for mer informasjon fra Norsk Selskap for Fotografi.

Nordiske fotoorganisasjoner

Nordic Society of Photography (NFFF) Norsk fotohistorisk forening Fellesorganisasjonen Foto-Norge Selskabet for Dansk Fotografi (SDF) Suomen Kameraseurojen Litto Ry (SKsl) Riksförbundet Svensk Fotografi (RSF)

RSS NFFF (nordic.photo )