Nordhordland fotoklubb pryder Knarvik bibliotek

Nordhordland fotoklubb pryder Knarvik bibliotek

Nordhordland fotoklubb har fast utstilling på Lindås bibliotek, avdeling Knarvik. Utstillingen, som kan beskues i åpningstiden, blir skiftet ut annenhver måned. Medlemmene kan da henge opp sine bilder alene, eller flere kan dele på veggen.

Åpningstid

Man- og lørdag kl 11.00—15.00
Tirs—torsdag kl 14.00—19.00
Fre- og søndag stengt

Illustrasjonsfoto: Kolbjørn Fosse

Nordhordland fotoklubb

Nordhordland Fotoklubb

Etablert 23. mars 1982, teller rundt 30 registrerte medlemmer. Vi har klubbkveld første mandag i hver måned, der vi treffes i 5. etasje på Alversund skole, kl. 18.30—21.30. Vi ser da på egne og/eller inviterte gjester sine bilder, og noen ganger tar vi med oss fotoutstyr og jobber med praktiske oppgaver. Vi deler erfaringer og idéer med hverandre og har det sosialt sammen.

Andre søndag i hver måned er det foto-tur – noen ganger langturer, andre ganger i nærområdet. For å få gode bilder må en ut og ta bilder! Familie og venner er velkomne på disse turene.

Fotoklubben disponerer en vegg på biblioteket i Knarvik. Der har vi en variert utstilling hele året igjennom. Alle medlemmene har anledning til å ha utstilling der. Vi har også et eget studio på Storsandvik der det arrangeres temakvelder og -dager gjennom hele året.

Om skribenten

Birgit Fostervold

EsNSFF, medlem i Homborsund fotoklubb. Tidl. redaktør for NSFF Magasin (2016–22). Webmaster NSFF. Styremedlem+webmaster Nordisk Forbund for Fotografi samt Norsk Naturfotofestival. Lensbaby-ambassadør.

Legg igjen kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

RSS SISTE FRA NSFF.NO

Medeier Norsk Natufotofestival

Norsk Naturfotofestival

Nordiske fotoorganisasjoner

Nordic Society of Photography (NFFF) Norsk fotohistorisk forening Fellesorganisasjonen Foto-Norge Selskabet for Dansk Fotografi (SDF) Suomen Kameraseurojen Litto Ry (SKsl) Riksförbundet Svensk Fotografi (RSF)

RSS NFFF (nordic.photo )

  • Olle S Lundgren awarded HonENFFF 10. februar 2024
    During the annual general meeting in 2024, outgoing board member Olle S. Lundgren was awarded the HonENFFF title. Click the title to read the full post.
  • Remember applying for the MNFFF by February 15 29. januar 2024
    All members with an NSMiF title of Silver value or higher are eligible to apply for a Master of Photography NFFF – our portfolio award. The deadline for applying is 15 February. Click the title to read the full post.
  • NSMiF update as of January 2024 4. januar 2024
    As we journey into 2024, 39 Nordic photographers have been awarded new NSMiF titles. Click the title to read the full post.