Moss Fotoklubb og Steinbruddet Fotoklubb på vandring langs Alnaelva

Moss Fotoklubb og Steinbruddet Fotoklubb på vandring langs Alnaelva

Gode gamle Moss Fotoklubb ble 21. mai bedt med den noe yngre klubben Steinbruddet Fotoklubb på vandring langs Alnaelva i Oslo.

Det følger mange gode samtaler og utvekslinger av erfaringer når man rusler rolig i et så allsidig terreng som Alnaelva har å by på. Her finnes noe for enhver smak å rette objektivet mot. Tiden går fort når man er på slike turer, man skal jo gjerne ha en matbit også! Det er jo så mange koselige spisemuligheter i Oslo, så nistepakke var ikke noe tema – vi fant oss et vannhull med fast føde i stedet.

På veien tilbake til tog og bane ble det en liten tur innom botanisk have, men da ville ikke værgudene spille på lag lenger.​

Dette er ikke første gangen fotoklubbene fra Oslo og Moss er på utflukt sammen, og vi oppfordrer flere fotoklubber til å gjøre det samme! Det er både hyggelig og inspirerende å treffe likesinnede fra ulike miljøer.

Moss Fotoklubb logo

Moss Fotoklubb

Moss Fotoklubb het tidligere Nikonklubben. I 1998 ble det navneskifte og i 1999 ble det nye vedtekter, og siden den gang har antallet medlemmer bare vokst og engasjementet i klubben økt betraktelig. Per oktober 2015 har klubben 53 medlemmer.

Formålet med klubben er å tilby et aktivt miljø for fotointeresserte, og fremme interessen for foto ved faglig og sosialt samvær for medlemmene. Aktiviteter gjennom året er konkurranser, bildevisning og bildekritikk, turer og utflukter samt besøk av foredragsholdere.

Ta en uforpliktende tur og se hvordan vi har det!

Fotoklubben i Steinbruddet

Fotoklubben ble stiftet 30. mars 2009 av og for medlemmer av kunst- og kulturhuset Steinbruddet på Kalbakken (Grorud bydel) i Oslo. I dag er klubben åpen for alle, men med et tak på 30 medlemmer.

Vår målsetning er å ha stor takhøyde for alle typer foto og at vi skal berøre temaer som kanskje utfordrer oss til å tenke annerledes og bryte ut av den mer klassiske oppfatningen av hva et fotografi er. Vi er tross alt en del av kunst og kulturfelleskapet Steinbruddet. Vi er ingen klubb som skal drive med helt grunnleggende fototeknisk opplæring for de som akkurat har kjøpt et kamera. Vi vil være en klubb for de som allerede behersker sine kamerainnstillinger, som genuint ønsker å ta fotograferingen på alvor og skape mer enn bare hverdagsbilder. Og så skal vi ha det trivelig sammen – og det har vi!

Steinbruddet fotoklubb, logo

Om skribenten

Tove Bråten

Medlem i og sekretær for Moss Fotoklubb.

Legg igjen kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

RSS SISTE FRA NSFF.NO

Medeier Norsk Natufotofestival

Norsk Naturfotofestival

Nordiske fotoorganisasjoner

Nordic Society of Photography (NFFF) Norsk fotohistorisk forening Fellesorganisasjonen Foto-Norge Selskabet for Dansk Fotografi (SDF) Suomen Kameraseurojen Litto Ry (SKsl) Riksförbundet Svensk Fotografi (RSF)

RSS NFFF (nordic.photo )