Fotoutstilling fra Fuhr vinkjeller

Fotoutstilling fra Fuhr vinkjeller

I Grimstad ble nylig et landemerke av et omstridt bygg borte, da Fuhr Vinkjeller ble revet. Før den ruvende bygningen bukket under for riveredskapene fikk Homborsund fotoklubb og «assosierte venner» tilgang for dokumentasjon og kreativ fotolek. Noen av disse bildene er nå plukket ut til en utstilling, som passende nok skal vises frem i en av de bevarte bygningene tilknyttet Fuhrs virksomhet; det gamle frølageret. Utstillingen åpner 9. juli, og vil være tilgjengelig hver dag frem til og med 17. juli. En eller flere av fotografene vil være tilstede som utstillingsvakt(er) i hele perioden.

Galleri Frø (kart)
Åpen hver dag fra kl 12–15.

Fotoutstilling Fuhr vinkjeller (Faksimile Grimstad Adressetidende)
Fotoutstilling Fuhr vinkjeller, utstillingsplakat

Om skribenten

Birgit Fostervold

EsNSFF, HonENFFF, medlem i Homborsund fotoklubb. Tidl. redaktør for NSFF Magasin (2016–22), tidl. nestleder og konst.leder NSFF (2017–22). Webmaster og designer NSFF. Styremedlem+webmaster Nordisk Forbund for Fotografi samt Norsk Naturfotofestival. Lensbaby-ambassadør.

Legg igjen kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

RSS SISTE FRA NSFF.NO

Medeier Norsk Natufotofestival

Norsk Naturfotofestival

Nordiske fotoorganisasjoner

Nordic Society of Photography (NFFF) Norsk fotohistorisk forening Fellesorganisasjonen Foto-Norge Selskabet for Dansk Fotografi (SDF) Suomen Kameraseurojen Litto Ry (SKsl) Riksförbundet Svensk Fotografi (RSF)

RSS NFFF (nordic.photo )