Nasjonale konkurranser: ingen Moelv Digitale 2016


Watching soldiers. Foto: Steinar Haugland

«Watching soldiers». Foto: Steinar Haugland

I et nylig innlegg på NSFF sin facebookgruppe for nasjonale konkurranser ble det opplyst at Moelv Digitale tar en pause. NSFF Magasin har sjekket med de to andre store norske, og både Bodø Nasjonal og HØKK Nasjonale går sin gang. Mer informasjon fra disse to kommer utpå sensommer/høst, som vanlig.

Bildet i toppen er Watching soldiers av Steinar Haugland (Fokus fotoklubb). Det ble kåret til beste «street» foto og tildelt NSFF pokal i fjorårets Moelv Digitale. Juryen uttalte:

Et litt underfundig bilde. Damen går nesten i ett med murveggen bak, ved første øyekast synes kun beina, håret og veska. Først ser det ut som at soldatene er ekte, men etterhvert ser man at det er en plakat. Godt sett og godt utført.

Om skribenten

Birgit Fostervold

EsNSFF, HonENFFF, medlem i Homborsund fotoklubb. Tidl. redaktør for NSFF Magasin (2016–22), tidl. nestleder og konst.leder NSFF (2017–22). Webmaster og designer NSFF. Styremedlem+webmaster Nordisk Forbund for Fotografi samt Norsk Naturfotofestival. Lensbaby-ambassadør.

Legg igjen kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

RSS SISTE FRA NSFF.NO

Medeier Norsk Natufotofestival

Norsk Naturfotofestival

Nordiske fotoorganisasjoner

Nordic Society of Photography (NFFF) Norsk fotohistorisk forening Fellesorganisasjonen Foto-Norge Selskabet for Dansk Fotografi (SDF) Suomen Kameraseurojen Litto Ry (SKsl) Riksförbundet Svensk Fotografi (RSF)

RSS NFFF (nordic.photo )