CPC tolker likeverd i ny utstilling

CPC tolker likeverd i ny utstilling

Likeverd er tittelen på årets temautstilling ved Christianfjeld Photographers Club. Fotoklubben teller rundt 10 medlemmer og holder til i Elverumstraktene. Lørdag 11. juni åpnet de altså utstilling i Galleriet på Amfi i Elverum. Under forberedelsen av utstillingen diskuterte fotografene først temaet, deretter gikk de hver til sitt for å tolke det med kameraet. Noen har tatt en serie bilder, andre enkeltfotografier. Utstillingen henger oppe frem til utpå høsten og er tilgjengelig i senterets åpningstider.

Faksimile fra Østlendingen:

Faksimile fra Østlendingen

Om skribenten

Birgit Fostervold

EsNSFF, HonENFFF, medlem i Homborsund fotoklubb. Tidl. redaktør for NSFF Magasin (2016–22). Webmaster og designer NSFF. Styremedlem+webmaster Nordisk Forbund for Fotografi samt Norsk Naturfotofestival. Lensbaby-ambassadør.

Legg igjen kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

RSS SISTE FRA NSFF.NO

Medeier Norsk Natufotofestival

Norsk Naturfotofestival

Nordiske fotoorganisasjoner

Nordic Society of Photography (NFFF) Norsk fotohistorisk forening Fellesorganisasjonen Foto-Norge Selskabet for Dansk Fotografi (SDF) Suomen Kameraseurojen Litto Ry (SKsl) Riksförbundet Svensk Fotografi (RSF)

RSS NFFF (nordic.photo )