Portrett: Stein Larsen

Portrett: Stein Larsen

En maidag i 1975 vandret jeg inn på mitt første klubbmøte i Bergen Kamera Klubb, kveldens bilde i s/h stod på programmet. En spent «førstereisgutt» la et bilde på bordet blant en gjeng gamle fotoveteraner med høy sigarføring… men, med en førsteplass på første møte ruslet kjuagutten ned trappen, glad og fornøyd. BKK har vært klubben i mitt hjerte hele veien. Utflukter som bl.a Vågåtreffet, landsmøter, klubbmøter og ikke minst den lærerike delen av å være sammen med andre som deler denne fantastiske flotte hobbyen vi har.

10-post-008_R

Reisen fra mørkerommet til den digitale verden har også vært spennende for utviklingen og videreføringen av hobbyen vår. Og hvis du som leser dette ikke er medlem av en klubb så meld deg inn i klubben der du bor – da vil gleden og inspirasjonen komme.

08-last-drik-nsff_R

Å delta med bilder over hele verden har vært en drivkraft og inspirasjon hele veien. 199 bilder premiert i landskonkuransen, AFIAP (1990), EFIAP (2001), Årets fotograf NSFF 2000 og 2002. Æresmedlem BKK 2001.

05-4okt-fanafjorden_R

Mange reiser, mye utstyr (kamera-linser) har det blitt opp igjennom årene som premier i konkurranser, samt en del utstillinger i nærmiljøet som har vært vellykket. Favorittmotiver har vært humor, portrett, landskap og ordet «Ljoset» som  dekker mange av mine landskapsbilder.

04-img_5719_R

Jeg startet med Nikon men de siste 20 årene har det blitt Canon. Apparatet har blitt en «kroppsdel» som jeg har med alle steder og mottoet mitt er «øyeblikkene kommer aldri tilbake».

02-4okt-glesvær_R

Lykke til med hobbyen og nyt den.

01-HØNEFOOS-13-2400x1600_R

Om skribenten

Stein Larsen

Medlem av Bergen Kameraklubb. ANSFF - Artist Norsk Selskap For Fotografi (1989), ENSFF - Eksellense Norsk Selskap For Fotografi (1989), EsNSFF - Eksellense Service Norsk Selskap For Fotografi (1989), HonENSFF - Honorær Eksellense Norsk Selskap For Fotografi (1989), AFIAP - Artiste FIAP (1990), EFIAP - Excellence FIAP (2002).

Legg igjen kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

RSS SISTE FRA NSFF.NO

 • NM i foto, Årets klubb 2021 17. november 2021
  Beste klubb i haustrunden samt samanlagt – og dermed Årets klubb 2021 – er Skodje fotoklubb. Besøk nsff.no for mer informasjon fra Norsk Selskap for Fotografi.
 • Norgesmeister i foto 2021 17. november 2021
  Norgesmeister i foto 2021 er kåra. I år var det tett mellom 1. og 2. plass i både NM og ungdomsklassen, der berre eit poeng skiljer. Besøk nsff.no for mer informasjon fra Norsk Selskap for Fotografi.
 • Resultat frå haustrunden NM i foto 2021 16. november 2021
  I haustrunden av NM i foto 2021 vart det levert inn 4884 bilder fordelt over 8 klassar, inkludert ungdomsklassen. Resultata er no klare. Besøk nsff.no for mer informasjon fra Norsk Selskap for Fotografi.
 • Statistikk fra haustrunden NM i foto 16. oktober 2021
  Her er statistikk frå NM i foto, haustrunden 2021. Besøk nsff.no for mer informasjon fra Norsk Selskap for Fotografi.
 • To nasjonale fotokonkurranser med NSFF-poengmuligheter 9. oktober 2021
  NSFF vil minne om Digitalis 2021 og Bodø Nasjonale 2021, som begge gir poeng mot NSFF-hederstegn. Besøk nsff.no for mer informasjon fra Norsk Selskap for Fotografi.

Nordiske fotoorganisasjoner

Nordic Society of Photography (NFFF) Norsk fotohistorisk forening Fellesorganisasjonen Foto-Norge Selskabet for Dansk Fotografi (SDF) Suomen Kameraseurojen Litto Ry (SKsl) Riksförbundet Svensk Fotografi (RSF)

RSS NFFF (nordic.photo )