Portrett: Stein Larsen

Portrett: Stein Larsen

En maidag i 1975 vandret jeg inn på mitt første klubbmøte i Bergen Kamera Klubb, kveldens bilde i s/h stod på programmet. En spent «førstereisgutt» la et bilde på bordet blant en gjeng gamle fotoveteraner med høy sigarføring… men, med en førsteplass på første møte ruslet kjuagutten ned trappen, glad og fornøyd. BKK har vært klubben i mitt hjerte hele veien. Utflukter som bl.a Vågåtreffet, landsmøter, klubbmøter og ikke minst den lærerike delen av å være sammen med andre som deler denne fantastiske flotte hobbyen vi har.

10-post-008_R

Reisen fra mørkerommet til den digitale verden har også vært spennende for utviklingen og videreføringen av hobbyen vår. Og hvis du som leser dette ikke er medlem av en klubb så meld deg inn i klubben der du bor – da vil gleden og inspirasjonen komme.

08-last-drik-nsff_R

Å delta med bilder over hele verden har vært en drivkraft og inspirasjon hele veien. 199 bilder premiert i landskonkuransen, AFIAP (1990), EFIAP (2001), Årets fotograf NSFF 2000 og 2002. Æresmedlem BKK 2001.

05-4okt-fanafjorden_R

Mange reiser, mye utstyr (kamera-linser) har det blitt opp igjennom årene som premier i konkurranser, samt en del utstillinger i nærmiljøet som har vært vellykket. Favorittmotiver har vært humor, portrett, landskap og ordet «Ljoset» som  dekker mange av mine landskapsbilder.

04-img_5719_R

Jeg startet med Nikon men de siste 20 årene har det blitt Canon. Apparatet har blitt en «kroppsdel» som jeg har med alle steder og mottoet mitt er «øyeblikkene kommer aldri tilbake».

02-4okt-glesvær_R

Lykke til med hobbyen og nyt den.

01-HØNEFOOS-13-2400x1600_R

Om skribenten

Stein Larsen

Medlem av Bergen Kameraklubb. ANSFF - Artist Norsk Selskap For Fotografi (1989), ENSFF - Eksellense Norsk Selskap For Fotografi (1989), EsNSFF - Eksellense Service Norsk Selskap For Fotografi (1989), HonENSFF - Honorær Eksellense Norsk Selskap For Fotografi (1989), AFIAP - Artiste FIAP (1990), EFIAP - Excellence FIAP (2002).

Legg igjen kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

RSS SISTE FRA NSFF.NO

 • 3. Fjord-Bergen exhibition of photographic art 2020 5. september 2020
  Bekkalokket fotoklubb inviterer til den internasjonale fotokonkurransen 3rd Fjord-Bergen Exhibition of Photographic Art 2020. Besøk nsff.no for mer informasjon fra Norsk Selskap for Fotografi.
 • 5. Vestkysten fotokamp 2020 3. september 2020
  Bekkalokket Fotoklubb, Haugaland Fotoklubb og Skodje Fotoklubb inviterer til den femte Vestkysten fotokamp. Én innlevering – tre juryeringer! Besøk nsff.no for mer informasjon fra Norsk Selskap for Fotografi.
 • Invitasjon til NM i foto, høstrunden 2020 25. august 2020
  Velkommen til NM i foto 2020 del to, høstrunden. Tema for ekstraklassen denne gang er Eventyr. Finn all praktisk informasjon og regler i denne artikkelen. Besøk nsff.no for mer informasjon fra Norsk Selskap for Fotografi.
 • UNICA – UNICA Film Show 2020 – the aftermath 20. august 2020
  Se filmene fra det NSFF-regisserte filmshowet som erstattet årets UNICA-konferanse. Besøk nsff.no for mer informasjon fra Norsk Selskap for Fotografi.
 • Premierte filmer NM i Film 2020 16. august 2020
  Se de premierte bidragene til NM i film 2020 her! Besøk nsff.no for mer informasjon fra Norsk Selskap for Fotografi.

Nordiske fotoorganisasjoner

Nordic Society of Photography (NFFF) Norsk fotohistorisk forening Fellesorganisasjonen Foto-Norge Selskabet for Dansk Fotografi (SDF) Suomen Kameraseurojen Litto Ry (SKsl) Riksförbundet Svensk Fotografi (RSF)

RSS NFFF (nordic.photo )

 • NFM2020-Katalogen er her! 16. september 2020
  NFM 2020 Katalogen er lagt ut Her er katalogen fra Nordisk FotoMesterskap 2020  
 • 2019 Ystad Hamn – Prosjekt 9. august 2020
  Ystad Hamn 2019 Ystads fotoklubbs Projekt över utbyggnad av Ystad hamn Projektet har pågått sedan oktober 2017 och något slutdatum är inte bestämt. Gruppen som deltagit med bilder och fotograferat har varit nio personer. Fotograferandet har utförts i mindre grupper på oftast två till tre personer. Hamnprojektet har tidigare i bilder skildrat Ystads hamns historia från och […]
 • NFM2020 Katalogen er forsinket 31. mai 2020
  Home News Salons Honoured Members Invited Members Project Grant Contact Menu Home News Salons Honoured Members Invited Members Project Grant Contact NFM2020 Katalogen er forsinket Redaksjonen må dessverre informere om at katalogen er forsinket. Det skulle så gjerne stått ‘2020’ på bildet til høyre, men dere må være litt tålmodige. Vi jobber det vi kan […]