Lære mer om filming?


Hvis man absolutt ikke vil gå på kurs i en lokal klubb for å lære mer om å lage god hverdagsfilm, fiksjon eller dokumentarfilm, kan man selvsagt søke alternativer på internett. Alternativene på internett erstatter definitivt ikke et kurs i en lokal fotoklubb eller filmklubb, hvor man kan snakke med mennesker, utveksle erfaringer direkte og dermed vokse på det — raskt.

For de som bor i grisgrendte strøk uten et nærliggende klubbalternativ så er valgene allikevel mange. Noen gode; noen mindre bra. Et av de bedre er ISZZY VIDEO. På denne siden kan du registerer deg uforpliktende, og få tilgang til tre tutorials uten kostnad. Du får da et inntrykk av hva et medlemsskap i Izzy Video kan gi deg. Hvis du vil tegne et medlemsskap og dermed få tilgang til det meste av hva det Iszzy Hayman produserer for filmamatøren, så TEGNER DU MEDLEMSSKAPET HER.

Lære om filming: Izzy Hyman

Engasjerende og kunnskapsrik fyr, Israel Hyman

Et eksempel på en opplæringsvideo for Mac-brukere; om iMovie finner du HER.

Izzy Hayman er amerikansk, så du bør takle engelsk språk om du skal få utbytte av det faglige som Izzy Video tilbyr.

Om du ønsker å lære mer om å filme, anbefaler NSFF Magasinet deg å søke opp en foto- eller filmklubb tilsluttet NSFF for å øke din kompetanse i filmmaking. HER FINNER DU KLUBBOVERSIKTEN

Velkommen til Norsk Selskap for Fotografi; om du ikke er her fra tidligere. I NSFF har du svært gode utviklingsmuligheter hvis du engasjerer deg. Flere filmklubber er tilsluttet forbundet i tillegg til de mange fotoklubbene hvor noen medlemmer «snuser på» filmsegmentet i våre beslektede virksomheter.

Lykke til med hverdagsfilmingen; uansett hvilken tilhørighet du velger.

Om skribenten

Roy Morten Gleditsch

Filmskaper siden 1970. Medlem av Bergen Fritidsfilmere siden 1980. Redaktør av NSFF Magasin fra oppstarten til juni 2016, tidligere medlem av Filmutvalget. Æresmedlem NSFF.

Legg igjen kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

RSS SISTE FRA NSFF.NO

 • Tilbakemeldinger på filmene i NM 2023 19. september 2023
  Filmutvalget presenterer her juryens tilbakemeldinger på filmene i årets NM i film. Besøk nsff.no for mer informasjon fra Norsk Selskap for Fotografi.
 • Vestkysten Fotokamp 2023 – den åttende i rekken! 5. september 2023
  Skodje Fotoklubb, Bekkalokket Fotoklubb og Haugaland Fotoklubb inviterer alle NSFF-fotografer til 8. Vestkysten Fotokamp 2023. Lever én gang og delta i tre juryeringer! Besøk nsff.no for mer informasjon fra Norsk Selskap for Fotografi.
 • FIAP News august 2023 3. september 2023
  Se augustnummeret av FIAP News som PDF vedlagt denne artikkelen. Besøk nsff.no for mer informasjon fra Norsk Selskap for Fotografi.
 • Invitasjon til NM i foto høsten 2023 21. august 2023
  Velkommen til NM i Foto 2023, del to, høstrunden Besøk nsff.no for mer informasjon fra Norsk Selskap for Fotografi.
 • Stor suksess for de norske landslagene i 2023! 12. august 2023
  Ett ungdomslandslag med bronse, og hederlig omtale til begge de to "voksne" landslagene i årets FIAP-biennaler! Besøk nsff.no for mer informasjon fra Norsk Selskap for Fotografi.

Medeier Norsk Natufotofestival

Norsk Naturfotofestival

Nordiske fotoorganisasjoner

Nordic Society of Photography (NFFF) Norsk fotohistorisk forening Fellesorganisasjonen Foto-Norge Selskabet for Dansk Fotografi (SDF) Suomen Kameraseurojen Litto Ry (SKsl) Riksförbundet Svensk Fotografi (RSF)

RSS NFFF (nordic.photo )