LED-belysning til film og foto

LED-belysning til film og foto

LED-belysning LED-belysning er kommet for å bli. Bruken av LED er sterkt økende blant både fotografer og filmskapere. Der er mange produsenter av LED-lamper, og assortementet begynner å bli svært rikholdig tilpasset en allsidig bruk.

Litepanels er kanskje markedsledende på utvikling og salg av LED-lamper til både profesjonelle og amatører. Ved å ta en tur på Litepanels sine nettsider får man et godt inntrykk av hva LED-belysning er, enten det gjelder lys for store eller små oppgaver.

LED-belysning læringsfilmer

På sidene finnes også lenker til noen gode film-tutorials. Jeg anbefaler blant annet å se på Litepanels On Camera LED Lighting.

En grunnleggende forutsetning for god fotografi og film er fortsatt riktig belysning; med eller uten kunstlys. En flott introduksjon til bruk av LED-lys finner du i HD-kvalitet på Vimeo. Se den og bli inspirert!

Litepanels Light Kit Training Videos – Introduction fra LitepanelsVimeo.

Om skribenten

Roy Morten Gleditsch

Filmskaper siden 1970. Medlem av Bergen Fritidsfilmere siden 1980. Redaktør av NSFF Magasin fra oppstarten til juni 2016, tidligere medlem av Filmutvalget. Æresmedlem NSFF.

Legg igjen kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

RSS SISTE FRA NSFF.NO

Nordiske fotoorganisasjoner

Nordic Society of Photography (NFFF) Norsk fotohistorisk forening Fellesorganisasjonen Foto-Norge Selskabet for Dansk Fotografi (SDF) Suomen Kameraseurojen Litto Ry (SKsl) Riksförbundet Svensk Fotografi (RSF)

RSS NFFF (nordic.photo )