Litteratur for amatørfilmere

Litteratur for amatørfilmere

Å bli en habil hobbyfilmer, bør ikke ta så lang tid hvis man bare bruker litt tid på å sette seg inn i hva som skal til for å bli det.  Å bli en erfaren filmmaker tar bare tid. I den grad man ønsker å bli stor på dette, så husk at alt stort begynner i det små…

Man behøver ikke ty til kostbare kurs for å bli en habil hobbyfilmer. Et kurs vil imidlertid kunne gi deg en god «boost» som tillater deg å komme raskere og riktige i gang med hobbyen.

I tillegg til kurs, finnes det god og rimelig litteratur i norsk språkdrakt som kan være en egnet sted å starte; spesielt hvis du betegner deg selv som «grønn» i faget og skal starte fra scratch. Jeg vil svært gjerne nevne to alternativer:

Litteratur for amatørfilmere: Video i praksis Litteratur for amatørfilmere: Videologi

Begge forfatterne har solig bakgrunn fra film, TV og medieproduksjon.

Bøkene innholder «alt» du trenger å vite for å lage film, både teknikk og innhold. De er lettleste med et språk for menigmann, og de koster mindre enn en god skjorte.

Om skribenten

Roy Morten Gleditsch

Filmskaper siden 1970. Medlem av Bergen Fritidsfilmere siden 1980. Redaktør av NSFF Magasin fra oppstarten til juni 2016, tidligere medlem av Filmutvalget. Æresmedlem NSFF.

Legg igjen kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

RSS SISTE FRA NSFF.NO

Medeier Norsk Natufotofestival

Norsk Naturfotofestival

Nordiske fotoorganisasjoner

Nordic Society of Photography (NFFF) Norsk fotohistorisk forening Fellesorganisasjonen Foto-Norge Selskabet for Dansk Fotografi (SDF) Suomen Kameraseurojen Litto Ry (SKsl) Riksförbundet Svensk Fotografi (RSF)

RSS NFFF (nordic.photo )