Nordiske Fotografer: Jonny Wiktorsson (S)

Nordiske Fotografer: Jonny Wiktorsson (S)

NSFF Magasin presenterer her Jonny Wiktorsson fra Sverige.

Boende i Mariestad och arbetar på Volvo i staden Skövde, 62 år har förflutit sedan min första dag i livet. Har varit medlem i Mariestads Fotoklubb under två perioder, under 80-talet var det enbart svartvita bilder som gällde i det mörka rummet.

Från 2004 och framåt har det varit digitalt till 100%, det är tack vare min klubbkamrat Sten-Åke Sahlberg som jag hamnade i datorns och pixlarnas värld.

Jag vill inte göra bilder för att gömma i garderoben, så därför tävlar jag inom Sverige och även internationellt med mina bilder. Har lyckats få ett antal medaljer i Sverige, också internationellt har det blivit en del framgångar genom åren.

Mina roligaste framgångar har varit i Kina och Qatar, till båda dessa länder blev jag inbjuden för att ta emot mina utmärkelser.

Jonny Wiktorsson

Om skribenten

Roy Morten Gleditsch

Filmskaper siden 1970. Medlem av Bergen Fritidsfilmere siden 1980. Redaktør av NSFF Magasin fra oppstarten til juni 2016, tidligere medlem av Filmutvalget. Æresmedlem NSFF.

Legg igjen kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

RSS SISTE FRA NSFF.NO

Medeier Norsk Natufotofestival

Norsk Naturfotofestival

Nordiske fotoorganisasjoner

Nordic Society of Photography (NFFF) Norsk fotohistorisk forening Fellesorganisasjonen Foto-Norge Selskabet for Dansk Fotografi (SDF) Suomen Kameraseurojen Litto Ry (SKsl) Riksförbundet Svensk Fotografi (RSF)

RSS NFFF (nordic.photo )