Trierenberg Super Circuit 2014

Trierenberg Super Circuit 2014

For 23. gang ble Trierenberg super Circuit avholdt i mars måned. Mange av NSFF sine medlemmer deltok der. De har to flotte kataloger og er kjent for å premiere ca 25% av bildene. Alle som vinner blir invitert til en galla i november.

Gjennom flere år har Bekkalokket Fotoklubb og Fokus Fotoklubb hatt klubbinnleveringer med gode resultater. I år var det flere klubber som gjorde seg bemerket og amatørfotografmiljøet i Norge fikk sitt beste resultat noen gang i denne konkurransen.

Haugaland fotoklubb deltok med 10 autorer og fikk en klubb-gullmedalje som en av 14 klubber i klassen Best Mixed Clubs. Totalt fikk de 216 antatte bilder. Tina Signesdottir Hult fikk i tillegg en Bronsemedalje.

Bodø Fotoklubb deltok med 14 autorer og fikk en klubb-gullmedalje som en av 14 klubber i klassen Best Digital File Clubs. Totalt fikk de 128 antatte bilder. I tillegg fikk Ola Arnfinn Loe en gull og en bronse.

Tønsberg Kameraklubb deltok med 12 autorer og fikk klubb-trofé sammen med 9 andre klubber i klassen Overall Top Clubs. Tønsberg Kameraklubb fikk 180 antatte, etter å ha levert en pakke med nesten 100 bilder printet i A3+.

Bekkalokket Fotoklubb deltok med 21 autorer og fikk klubb-trofé sammen med 9 andre klubber i klassen Overall Top Clubs. Bekkalokket Fotoklubb fikk 355 antatte. Irene Osberg fikk hele 3 gullmedaljer.

Trond M. Skaret fra Oslo Kamera Klubb fikk 2 gullmedaljer. Atle Helland fra Kvinnherad Fotoklubb fikk en gullmedalje.

Det var selvsagt mange som leverte utenom klubbene og gjorde det veldig bra. Det har ikke blitt laget en egen liste over antatte, men NSFF har en gruppe på Facebook for Internasjonale konkurranser. Der får man tips og triks om å delta, pluss en klapp på skulderen når man får resultatene. Klappen kommer uansett om det har gått bra eller dårlig. Internasjonalt utvalg mener det er godt for klubbfølelsen å delta som et lag. Det letter også innsendelsen, når klubben tar ansvar for forsendelsen. Et lite tips: det er mulig for flere klubber å levere i samme forsendelse, så kan man spare litt på portoen.

Internasjonalt utvalg håper mange klubber velger å levere inn til FIAP Club’s World Cup. Den konkurransen er arrangert likt som de konkurransene som Landslaget deltar i.

Om skribenten

Tom Jarane

Medlem i Bekkalokket Fotoklubb. ANSFF, ENSFF, ENSFF-Bronse, EsNSFF, HonENSFF, AFIAP, EFIAP, EFIAP/B

Legg igjen kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

RSS SISTE FRA NSFF.NO

Medeier Norsk Natufotofestival

Norsk Naturfotofestival

Nordiske fotoorganisasjoner

Nordic Society of Photography (NFFF) Norsk fotohistorisk forening Fellesorganisasjonen Foto-Norge Selskabet for Dansk Fotografi (SDF) Suomen Kameraseurojen Litto Ry (SKsl) Riksförbundet Svensk Fotografi (RSF)

RSS NFFF (nordic.photo )