41st FIAP YOUTH BIENNAL 2023 – Utstilling av vinnerlag og individuelle vinnere

Prisutdelingen og åpningen av utstillingen 41st FIAP YOUTH BIENNAL 2023, var den 31. august og ble holdt i Fana Kulturhus i Bergen. Både vinnerlaget og de individuelle prisvinnerne ble utstilt. Utstillingen var i Bergen frem til 29. september, og ble deretter flyttet til Bryne. Der hang utstillingen til den 1.november.

I Bryne er det en klubb for ungdomsfotografer kalt «Fotospirene», som er en del av Bryne Fotoklubb. Alle fotografene på det yngste laget fra Norge var fra denne klubben. Siden dette laget vant en FIAP bronsemedalje, fikk laget sin egen utstilling i Bryne.

Ved utstillingsåpningen og prisutdelingen var det en delegasjon fra Oman til stede. Diana Abdul Majeed Al Zadjali,  leder for avdelingen for visuell kunst, departementet for kultur, sport og ungdom, Sultanate of Oman, mottok den hederlig omtale som begge lagene i Oman vant. Noaf Al Syabi fra Oman mottok sin FIAP-gullmedalje for fotograferingen sin i kategori II (opptil 21 år). Vegard Hanssen, styremedlem i Norsk Fotografisk Selskap og leder av ungdomsgruppa i Bryne Fotoklubb, mottok FIAP-bronsemedaljen på vegne av det norske laget.

Foto: Terje Kolbeinsen

Om skribenten

Roald Synnevåg

Tidligere leder og nestleder i NSFF, nåværende styremedlem. Æresmedlem av NSFF og av Bekkalokket Fotoklubb. EsNSFF (1995), AFIAP(1995), ANSFF (1997), ENSFF (1997), HonENSFF (1997), EFIAP (2003), EFIAP-B (2011, EFIAP-S (2014), MFIAP (2014), PPSA (2014), EFIAP-G (2015), EPSA (2015), EFIAP-P (2016), ENSFF-B (2015), ENSFF-S (2016), ENSFF-G (2017), BPSA – Bronze (2017), MPSA (2017).

Legg igjen kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

RSS SISTE FRA NSFF.NO

Medeier Norsk Natufotofestival

Norsk Naturfotofestival

Nordiske fotoorganisasjoner

Nordic Society of Photography (NFFF) Norsk fotohistorisk forening Fellesorganisasjonen Foto-Norge Selskabet for Dansk Fotografi (SDF) Suomen Kameraseurojen Litto Ry (SKsl) Riksförbundet Svensk Fotografi (RSF)

RSS NFFF (nordic.photo )