Irina Eidesvik – Fotoutstilling med fugleperspektiv

Irina Eidesvik er fra Bergen, men flyttet til Haugesund i 2013. Hun er medlem av Haugaland fotoklubb. Interessen for foto oppsto i ungdomstiden, beretter den smilende utstilleren, og mobilen ble byttet ut med  fullformatkamera og drone. Hun forteller at hun leter etter perfekte perspektiv, både fra land, sjø og luft, med natur som hovedtema. I tillegg til jobb, innen ledelse og økonomi, har hun drevet profesjonelt over en årrekke og tar oppdrag som bryllupsfotograf. Hun har beholdt foto som hobby.

 

Lørdag den 25. februar, åpnet hun sin første fotoutstilling på Clarion Election Amanda hotell i Haugesund. Den dyktige fotografen forteller at hun er spesielt glad i naturbilder, og de fleste bildene er tatt med drone. Dette er perspektiv hun liker spesielt godt. Irina liker å gå turer og prøver å finne motiver fra luften for å vise hvilke flotte bilder vi kan få fra denne synsvinkelen.

– Dronebilder er blitt kunst for meg, avslører hun ivrig

Hun er opptatt av å formidle motivet slik hun ser det. Ulike droner er blitt utprøvd, for eksempel DJI Mavic Pro og DJI Mini 2. Av disse liker hun førsteversjonen av DJI spesielt godt. Jakten på det perfekte bilde tar tid, mener Irina Eidesvik.

Utstillingen vil henge ut 2023 og hun ønsker alle hjertelig velkommen innom!

Om skribenten

Inger Postvoll

Redaktør av NSFF Magasin. Medlem i Haugaland Fotoklubb og PSA. Initiativtaker til damegruppa Lens Babes.

Legg igjen kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

RSS SISTE FRA NSFF.NO

Medeier Norsk Natufotofestival

Norsk Naturfotofestival

Nordiske fotoorganisasjoner

Nordic Society of Photography (NFFF) Norsk fotohistorisk forening Fellesorganisasjonen Foto-Norge Selskabet for Dansk Fotografi (SDF) Suomen Kameraseurojen Litto Ry (SKsl) Riksförbundet Svensk Fotografi (RSF)

RSS NFFF (nordic.photo )