Foto- & Filmfestival i Nasjonalparkriket

Lom Knipsarlag, Dovrefjell Fotoforum, Vågå Kameraklubb og Linselusa Vinstra ønsker sammen med NSFF velkommen til film- og fototreff i Lom 15. – 17. september 2023.

Festivalen inngår som et av NSFF sine nasjonale fototreff.

Dette er 4. gangen vi inviterer til fotofestivalen i Nasjonalparkriket. Vi arrangerte et treff i Rondane i 2017, siden på Dovrefjell 2019 og i Vågå 2021.

Festivalen i år vil ha Fossheim Hotell i Lom sentrum som base, soM er et hotell i kjeden De historiske hotell og spisesteder.

I år vil treffet bestå av både foto og litt om film.

Det blir fotoutflukt med fotografering i spektakulære fargerike Jotunheimen. Høstfargene er nok på plass i høgfjellet. Morten Hval vil ha et bildeforedrag fra reisen sin i Nord- Korea, samt dele sine erfaringer som krigs- og dokumentarfotograf rundt om i verden.

Lom sentrum er i seg selv en skattkiste av fotomotiv og opplevelser for øyet og vi vil få tilgang til omvisning og fotografere inne i stavkirken fra midt på 1100 tallet.

Videre på programmet vil det bli arrangert to workshoper i film. Et om hvordan lage gode korte videoer (med tanke på minuttfilmer) og en i innføring i redigeringens verden. Bildevisninger av Lom Knipsarlag som en presentasjon av Lom og aktivitetene som finnes der, samt en billedvisning ved multiaktive biolog og naturopplever Jon Solberg.

CEWE vil være tilstede og presentere sine bildeprodukter.

Under festivalen vil det også bli arrangert en treff-konkurranse i foto, der motivet er fritt, men bildene må være tatt under festivalen.

I tillegg ser vi på det sosiale på et treff som dette for å være veldig viktig, og på lørdag blir det en treffmiddag med sosialt samvær utover lørdagskvelden.

Nærmere opplysninger om treffet og påmelding finnes på npr-fotoogfilmfestival.com Her kommer også fullstendig program og tider etter hvert som det faller på plass.

Om skribenten

Rune Hermansen

Varamedlem til styret i NSFF. Medlem av Linselusa Vinstra.

Legg igjen kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

RSS SISTE FRA NSFF.NO

 • Tilbakemeldinger på filmene i NM 2023 19. september 2023
  Filmutvalget presenterer her juryens tilbakemeldinger på filmene i årets NM i film. Besøk nsff.no for mer informasjon fra Norsk Selskap for Fotografi.
 • Vestkysten Fotokamp 2023 – den åttende i rekken! 5. september 2023
  Skodje Fotoklubb, Bekkalokket Fotoklubb og Haugaland Fotoklubb inviterer alle NSFF-fotografer til 8. Vestkysten Fotokamp 2023. Lever én gang og delta i tre juryeringer! Besøk nsff.no for mer informasjon fra Norsk Selskap for Fotografi.
 • FIAP News august 2023 3. september 2023
  Se augustnummeret av FIAP News som PDF vedlagt denne artikkelen. Besøk nsff.no for mer informasjon fra Norsk Selskap for Fotografi.
 • Invitasjon til NM i foto høsten 2023 21. august 2023
  Velkommen til NM i Foto 2023, del to, høstrunden Besøk nsff.no for mer informasjon fra Norsk Selskap for Fotografi.
 • Stor suksess for de norske landslagene i 2023! 12. august 2023
  Ett ungdomslandslag med bronse, og hederlig omtale til begge de to "voksne" landslagene i årets FIAP-biennaler! Besøk nsff.no for mer informasjon fra Norsk Selskap for Fotografi.

Medeier Norsk Natufotofestival

Norsk Naturfotofestival

Nordiske fotoorganisasjoner

Nordic Society of Photography (NFFF) Norsk fotohistorisk forening Fellesorganisasjonen Foto-Norge Selskabet for Dansk Fotografi (SDF) Suomen Kameraseurojen Litto Ry (SKsl) Riksförbundet Svensk Fotografi (RSF)

RSS NFFF (nordic.photo )