Foto- & Filmfestival i Nasjonalparkriket

Lom Knipsarlag, Dovrefjell Fotoforum, Vågå Kameraklubb og Linselusa Vinstra ønsker sammen med NSFF velkommen til film- og fototreff i Lom 15. – 17. september 2023.

Festivalen inngår som et av NSFF sine nasjonale fototreff.

Dette er 4. gangen vi inviterer til fotofestivalen i Nasjonalparkriket. Vi arrangerte et treff i Rondane i 2017, siden på Dovrefjell 2019 og i Vågå 2021.

Festivalen i år vil ha Fossheim Hotell i Lom sentrum som base, soM er et hotell i kjeden De historiske hotell og spisesteder.

I år vil treffet bestå av både foto og litt om film.

Det blir fotoutflukt med fotografering i spektakulære fargerike Jotunheimen. Høstfargene er nok på plass i høgfjellet. Morten Hval vil ha et bildeforedrag fra reisen sin i Nord- Korea, samt dele sine erfaringer som krigs- og dokumentarfotograf rundt om i verden.

Lom sentrum er i seg selv en skattkiste av fotomotiv og opplevelser for øyet og vi vil få tilgang til omvisning og fotografere inne i stavkirken fra midt på 1100 tallet.

Videre på programmet vil det bli arrangert to workshoper i film. Et om hvordan lage gode korte videoer (med tanke på minuttfilmer) og en i innføring i redigeringens verden. Bildevisninger av Lom Knipsarlag som en presentasjon av Lom og aktivitetene som finnes der, samt en billedvisning ved multiaktive biolog og naturopplever Jon Solberg.

CEWE vil være tilstede og presentere sine bildeprodukter.

Under festivalen vil det også bli arrangert en treff-konkurranse i foto, der motivet er fritt, men bildene må være tatt under festivalen.

I tillegg ser vi på det sosiale på et treff som dette for å være veldig viktig, og på lørdag blir det en treffmiddag med sosialt samvær utover lørdagskvelden.

Nærmere opplysninger om treffet og påmelding finnes på npr-fotoogfilmfestival.com Her kommer også fullstendig program og tider etter hvert som det faller på plass.

Om skribenten

Rune Hermansen

Varamedlem til styret i NSFF. Medlem av Linselusa Vinstra.

Legg igjen kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

RSS SISTE FRA NSFF.NO

Medeier Norsk Natufotofestival

Norsk Naturfotofestival

Nordiske fotoorganisasjoner

Nordic Society of Photography (NFFF) Norsk fotohistorisk forening Fellesorganisasjonen Foto-Norge Selskabet for Dansk Fotografi (SDF) Suomen Kameraseurojen Litto Ry (SKsl) Riksförbundet Svensk Fotografi (RSF)

RSS NFFF (nordic.photo )