Norske bidrag til 30th FIAP Colour Biennial 2023

Norske bidrag til 30th FIAP Colour Biennial 2023

NSFF ved Internasjonalt utvalg presenterer her de norske bidragene til 30th FIAP Colour Biennial 2023, med temaene «Portrett av rovfugl» og «Nordlys med landskap». Bildene er på forsiden til https://nsff.no/. Klikk på bildene for å bla gjennom hvert landslag og se autors navn og klubb.

I disse konkurransene blir bildene gitt poeng individuelt som gir laget et samlet poengsum, men laget blir også vurdert helhetlig. Blant annet til sammenhengen til tema og hvordan bildene passer til hverandre i format, kontrast og farger/tonalitet. Det er gjerne det som er det mest utfordrende ved å sette sammen et slikt landslag. Bildene med tema «Nordlys med landskap» er printet i A3 format. Bildene blir utstilt i Athen i Hellas, og utstillingsåpning blir den 23.september. 

Foto: Kent Helleland, Bryne Fotoklubb: «Solarstorm»

Om skribenten

Roald Synnevåg

Tidligere leder og nestleder i NSFF, nåværende styremedlem. Æresmedlem av NSFF og av Bekkalokket Fotoklubb. EsNSFF (1995), AFIAP(1995), ANSFF (1997), ENSFF (1997), HonENSFF (1997), EFIAP (2003), EFIAP-B (2011, EFIAP-S (2014), MFIAP (2014), PPSA (2014), EFIAP-G (2015), EPSA (2015), EFIAP-P (2016), ENSFF-B (2015), ENSFF-S (2016), ENSFF-G (2017), BPSA – Bronze (2017), MPSA (2017).

Legg igjen kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

RSS SISTE FRA NSFF.NO

Medeier Norsk Natufotofestival

Norsk Naturfotofestival

Nordiske fotoorganisasjoner

Nordic Society of Photography (NFFF) Norsk fotohistorisk forening Fellesorganisasjonen Foto-Norge Selskabet for Dansk Fotografi (SDF) Suomen Kameraseurojen Litto Ry (SKsl) Riksförbundet Svensk Fotografi (RSF)

RSS NFFF (nordic.photo )