En dag i Norge – nasjonalt fotoprosjekt

En dag i Norge – nasjonalt fotoprosjekt

Som feiring av fotografiets bursdag vil NSFF i år starte et prosjekt vi kaller «EN DAG I NORGE». Dette er et prosjekt i dokumentasjons-fotografering som skal fange hverdagen akkurat slik den er den 19. august 2022.

(foto: Renate Jensen, Harstad fotoklubb – bidrag til NSFF karantenekonkurranse 2020)

Presentasjonen av prosjektet blir en e-bok som legges ut for nedlastning på NSFF.no. Alle som leverer fire bilder, får minst ett bilde med i presentasjonen. En jury/redaksjon velger ut bilder som blir med i presentasjonen.

Alle bildene som er sendt inn vil bli lagret i NSFF sin database med tittel og autors navn, for historisk bruk. Meningen er at dette blir et årlig arrangement som etter en periode kan vise forandringen av Norge fra år til år.

Dette er ikke en konkurranse i vanlig forstand, men det blir trukket ut 3 vinnere som får hvert sitt gavekort à kr. 500,– på CEWE bildeprodukter. Alle som plukkes ut til presentasjonen gis 1 poeng pr bilde til NSFF-plaketter (tilsvarende antatt bilde i Landskonkurransen/nasjonale konkurranser).

Vi kommer tilbake med nærmere info om prosjektet tidlig i august.

Om skribenten

Rune Hermansen

Varamedlem til styret i NSFF. Medlem av Linselusa Vinstra.

Legg igjen kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

RSS SISTE FRA NSFF.NO

Medeier Norsk Natufotofestival

Norsk Naturfotofestival

Nordiske fotoorganisasjoner

Nordic Society of Photography (NFFF) Norsk fotohistorisk forening Fellesorganisasjonen Foto-Norge Selskabet for Dansk Fotografi (SDF) Suomen Kameraseurojen Litto Ry (SKsl) Riksförbundet Svensk Fotografi (RSF)

RSS NFFF (nordic.photo )