Spennende med oppdrag for andre

Fotoklubben Linselusa

Fotoklubben Linselusa på Vinstra har gjort eit lite oppdrag for Pensjonistforbundet.

I forbindelse med forbundet sin aksjon for minstepensjonister har klubben fotografert og filma for bruk på nettet og i brosjyrer. De fulgte eit medlem i fotoklubben, Anne Ragnhild Korsvold Saglien, som snart går over frå småbrukar til minstepensjonist.

«Behind the scene»-bildet i toppen viser Anne Ragnhild som modell i stolen, mens Thomas Pettersson og Jon Stensrud bak kamera studerer om opptaket blir bra. Nedenfor et utvalg av bildene som ble tatt (alle foto Rune Hermansen) :

Om skribenten

Rune Hermansen

Varamedlem til styret i NSFF. Medlem av Linselusa Vinstra.

Legg igjen kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

RSS SISTE FRA NSFF.NO

Nordiske fotoorganisasjoner

Nordic Society of Photography (NFFF) Norsk fotohistorisk forening Fellesorganisasjonen Foto-Norge Selskabet for Dansk Fotografi (SDF) Suomen Kameraseurojen Litto Ry (SKsl) Riksförbundet Svensk Fotografi (RSF)

RSS NFFF (nordic.photo )